Auto met WOK melding? Geen probleem! Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Een gegarandeerde prijs
  • Auto verkopen met WOK melding
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Auto met wok melding verkopen

Heeft je auto een wok status of heeft je auto een wok status gehad en je wilt je auto verkopen? Dat is bij Ikwiljouwautokopen.nl geen probleem. Wanneer je je auto aanmeldt op onze website dan kan je alle gegevens 

Auto met WOK melding verkopen

Wat is een wok melding?

WOK staat voor “wachten op keuring” deze status wordt door het RDW toegekend op het moment dat een voertuig niet meer aan de geldende eisen voldoet. De wok melding kan voorkomen bij lichte of hevige schade aan een auto. Het kunnen ook kleinigheden zijn zoals een lekke uitlaat die te veel decibel produceert of een te donker getinte ruit wat volgens de wetgeving niet toegestaan is.

Politie, het RDW maar ook verzekeraars kunnen een wok status toekennen aan een dergelijke auto of voertuig. De betreffende auto met een wok status mag pas weer de weg op als het RDW de auto heeft goedgekeurd. Een wok status die in het verleden is toegekend wil dus niks zeggen over een mogelijke schade van een auto, dit kan wel zo zijn geweest maar is absoluut niet met zekerheid vast te stellen. Op dit moment werkt het RDW aan een oplossing om te kunnen inzien waarom een auto een wok status heeft of heeft gehad, door schade of bijvoorbeeld een kleinigheid. Dit zou een hoop meer duidelijkheid geven aan kopers en verkopers van auto’s.

WOK Melding vaak niet te zien

Je auto met wok melding verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl

van je auto invullen. Geef altijd duidelijk aan of je auto een wok status heeft op dit moment, hierop wordt onze bieding gebaseerd. Heeft je auto een wok status gehad en weet je waarom deze status destijds is toegekend? Meld dit dan ook duidelijk in het opmerkingen veld. Weet je niet of je auto een wok melding heeft of heeft gehad, informeer dan bij het RDW of er sprake van is geweest.

Waarom je auto met wok status verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl?

Er zijn uiteraard meerdere spelers actief die auto’s kopen van particulieren en bedrijven. Het kan natuurlijk heel goed zijn dat je een vergelijkbaar of zelfs hoger bod hebt gekregen op je auto met wok melding dan het bod van ons. Vanzelfsprekend is de prijs voor je auto erg belangrijk en elke euro telt. Maar het feit dat een bieding wordt gedaan wil zeker niet zeggen dat deze in alle gevallen uitbetaald wordt. 

Positieve ervaringen spreken voor zich

Ikwiljouwautokopen.nl heeft de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, wij proberen altijd een marktconform bod te doen op de auto met wok melding maar staan ook daadwerkelijk voor het feit dat wij gegarandeerd bieden. Dat wil zeggen dat we de prijs betalen die we hebben geboden, uiteraard moet de auto zich wel in de staat bevinden zoals je zelf hebt omschreven in ons online taxatieformulier. Omschrijf de staat van je auto dan altijd zo nauwkeurig en realistisch mogelijk dan zijn wij blij om het geboden bedrag uit te betalen. Overigens bieden wij ook een auto ophaalservice en hebben wij het gehele verkoopproces in eigen hand, zo heb je nooit met derden te maken maar van a tot z met Ikwiljouwautokopen.nl.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor