Oude auto verkopen? Vraag een vrijblijvend bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.2
  • Wij kopen zowel oude als nieuwe auto's!
  • Eigen ophaalservice
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Oude auto verkopen

Heb je een auto auto en ben je van plan deze te verkopen, dan ben je op de juiste website beland. Je oude auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk. Het werkt simpel, je vraagt een gratis bod aan op de auto door ons taxatieformulier in te vullen. Wij doen een bod en als je akkoord gaat, komen we de auto zelfs bij je thuis ophalen.

oude auto verkopen

Het taxatieformulier

Het begint met het invullen van je kenteken. Vervolgens wordt je gevraagd om de automatisch ingevulde informatie over het merk en model aan te vullen met extra informatie. Des te meer informatie je geeft over de auto, des te groter de kans op een goed bod. Hierbij kan je denken aan meerdere foto’s en toelichtingen over bijvoorbeeld de technische staat. Als de auto schade heeft, vragen we je ook duidelijke foto’s toe te voegen van de schade.

Dagwaarde oude auto

Nadat je het taxatieformulier hebt ingevuld gaan onze taxateurs aan de slag om de echte dagwaarde te bepalen. Dagwaardes uit auto tabellen zijn gebaseerd op lage kilometerstanden en perfecte auto’s. In de praktijk ligt de waarde helaas bijna altijd lager. Een oude auto verkopen is daarom nog niet zo gemakkelijk. Onze taxateurs doen binnen 48 uur een bod op de auto. Dit bod is niet afgelezen van een standaard tabel, maar de echte dagwaarde van jouw oude auto.

Afronding van de verkoop

wij kopen ook oude auto's

Wanneer je akkoord gaat met ons bod nemen wij persoonlijk contact met je op om een afspraak in te plannen. De verkoop kan plaatsvinden bij jou thuis of bij ons op kantoor in Groningen. Wij halen auto’s indien gewenst op, door heel Nederland. Bij de verkoop wordt het geld direct overgemaakt of betalen we contant. Uiteraard vrijwaren we de auto ook direct zodat de verzekering opgezegd kan worden.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Oude auto inruilen of verkopen

Omdat je oude auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl erg gemakkelijk, snel en gratis is, gingen al velen je voor. Wat we vaak merken is dat klanten twijfelen tussen hun oude auto inruilen of de auto auto direct verkopen. Wanneer je ook voor dit vraagstuk staat, is het belangrijk te beseffen dan auto verkopers altijd een marge hebben op de auto die wordt verkocht. Vaak bieden ze een hogere inruilwaarde zodat het lijkt alsof je veel voor je auto krijgt, maar loop je eigenlijk veel korting mis op je nieuwe auto. De marge die auto verkopers hebben kan oplopen tot 12 procent. Vaak loont het daarom om je auto juist los te verkopen en voor een maximale korting te gaan.

Onafhankelijke beoordelingen