Oldtimer verkopen

Oldtimers, auto’s ouder dan 30 jaar kunt u uiteraard ook verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl. Misschien heb je al geruime tijd een oldtimer in het bezit en twijfel je om deze te verkopen. Een oldtimer verkopen is over het algemeen lastiger dan een nieuwere auto. Dit heeft te maken met de vraag en de kennis die men heeft van deze auto’s. Een goede en betrouwbare manier is een oldtimer taxatie via ons online taxatie systeem. Op deze manier bereik je een grote doelgroep en krijg je geen onbekende mensen aan de deur. Het kan dus makkelijker.

een oldimer verkopen kan lastig zijn

Taxatie oldtimer

Een oldtimer taxatie via Ikwiljouwautokopen.nl gaat als volgt.
Vul het kenteken in van jouw oldtimer en druk vervolgens op de knop ‘vraag een gratis taxatie aan’. Je ziet nu een overzicht van je auto en kunt hier zelf nog aanvullende gegevens aan toevoegen. Geen enkele oldtimer is gelijk, het daarom belangrijk dat je foto’s van je oldtimer toevoegt bij de taxatie. Op deze manier krijgen de taxateurs een beter beeld van de auto en kan er ook een betere taxatieprijs van jou oldtimer gemaakt worden. Indien er nog een recent taxatierapport van de auto aanwezig is dan kan je deze ook uploaden bij de foto’s.

Binnen 48 uur een bod

taxatiewaarde van een oltimer

Nadat je alle gegevens hebt ingevuld komt de aanvraag bij onze taxateurs binnen en gaan zij aan de slag om een zo goed mogelijke prijs voor je auto boven water te krijgen. Een oldtimer taxatie neemt gemiddeld wat meer tijd in beslag. Ons streven is wel om binnen 48 uur een taxatieprijs af te geven. Deze prijs ontvang je op de e-mail waardoor je de tijd hebt om hier even rustig naar te kijken. Als je akkoord gaat met de prijs dan kan je dit in de mail aangeven door op de button in de mail te drukken.

Afronding oldtimer verkopen

Er zal naar aanleiding van jou acceptatie contact met je opgenomen worden om een afspraak te plannen. De afspraak kan bij jou thuis plaatsvinden of bij ons op het kantoor. Tijdens de overdracht zal de taxateur samen met jou de auto bekijken, en als alles overeenkomt met de door jou ingevulde gegevens dan zal de vrijwaring direct gemaakt worden. Je kan ook aangeven hoe je de betaling het liefste wilt ontvangen. Dit kan per bank of contant.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Jouw oldtimer verkopen kan dus heel eenvoudig door een oldtimer taxatie in te vullen op Ikwiljouwautokopen.nl.

Onafhankelijke beoordelingen