Tweedehands auto verkopen? Ontvang een gratis bod:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Gespecialiseerd in Tweedehands auto's
  • Een gegarandeerde prijs
  • Ophaalservice 2e hands auto's
Hendriks uit Haarlem
Molenaar uit Dronten
Tent uit Emmen
Schreef op 04 januari "Snel geregeld super service... "
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Tweedehands auto verkopen

Je tweedehands auto verkopen is iets wat je niet dagelijks doet. Hoe ga je de auto verkopen? Welke autopapieren heb je nodig? Wat is de dagwaarde van de auto? Allemaal vragen die tegenkomt op het moment wanneer je jouw 2e hands auto gaat verkopen. Ikwiljouwautokopen.nl helpt je uit de brand.

Specialist in een tweedehands auto verkopen

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van tweedehands auto’s. Wanneer je jouw auto via Ikwiljouwautokopen.nl verkoopt heb je geen gedoe en ben je snel van je auto af. Wij nemen al het werk uit handen en komen de auto zelfs bij je thuis ophalen. Daarnaast is het helemaal gratis en erg snel. Dus, wil je een oude auto verkopen, dan ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Te mooi om waar te zijn? Hieronder lees je hoe het werkt.

Help! Tweedehands auto inkoop gevraagd, snel en natuurlijk gratis!

Een bod aanvragen

Geen probleem, je bent bij ons aan het juiste adres om jouw 2de hands auto te laten inkopen. Het begint met het aanvragen van een bod op de auto. Dit bod is geheel vrijblijvend en gratis. Wanneer je op deze pagina het kenteken van je tweedehands auto invoert, dan vragen wij automatisch de basisgegevens over jouw auto op bij het RDW. Hierbij moet je denken aan het merk, model, uitvoering en bijvoorbeeld de brandstof waarop de auto rijdt. Vervolgens vragen we je om deze informatie aan te vullen met wat jouw auto uniek maakt. Heeft het bijvoorbeeld speciale opties zoals een achteruitrijcamera of een trekhaak. Daarnaast vragen we je ook om foto’s toe te voegen van de auto. Foto’s helpen ons om de waarde / prijs van de auto goed in te bepalen. Tot slot vragen we je om jouw naam en e-mailadres zodat we weten aan wie we het bod kunnen doen.

Meer informatie over onze dienstverlening:

2e Hands BMW 1-Serie

Taxatie bij het 2e hands auto verkopen

Wanneer je op bod aanvragen hebt geklikt, wordt één van onze taxateurs op de hoogte gesteld van de taxatieaanvraag. Heb je een taxi? Geen probleem, wij kopen en verkopen ook taxi’s. Hij gaat op basis het door jou ingevulde taxatieformulier de auto taxeren. Het bod wordt bepaald door een combinatie van de dagwaarde, huidige staat en eventuele extra opties. Je ontvangt het bod binnen 48 uur via de e-mail. Dit is dus de echte waarde van de auto en niet de dagwaarde die gebaseerd is op een perfecte auto met zeer weinig kilometers. Zoals beschreven is dit bod geheel vrijblijvend en gratis. Wil je een oldtimer verkopen, of is de auto pas een paar maanden oud? Geen probleem, wij kopen alle auto’s.

Afhandeling verkoop

Wanneer je het bod accepteert dan nemen wij op korte termijn contact met je op voor de afhandeling. Wij komen de auto indien gewenst ophalen, maar het is ook mogelijk om de auto af te leveren bij ons hoofdkantoor in Groningen. Je kunt bij ons dus jouw tweedehands auto verkopen aan huis! Geen honderden kilometers rijden om de auto af te leveren, wij rijden naar jou toe. Op locatie maken we het geld over of betalen we contant. Ook vrijwaren we direct de auto zodat de verzekering opgezegd kan worden.

Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een bod aan door bovenaan deze pagina het kenteken van jouw auto in te voeren.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor