Een marge auto verkopen? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 8.8
  • Een gegarandeerde prijs
  • Ook marge bedrijfsauto's!
Visser uit Mijdrecht
Pijnenburg uit Den Dungen
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Marge auto verkopen (als ondernemer)

Je auto verkopen als marge auto? Dat kan snel en vertrouwd via Ikwiljouwautokopen.nl. Een ondernemer die een auto heeft gekocht als zijnde marge auto kan deze ook weer verkopen als marge auto.

Hybride Taxi Verkopen

Wat is het verschil?

De termen, marge en btw auto zul je vast vaker tegen zijn gekomen wanneer je bezig bent om je auto te verkopen. Maar wat houdt het nou eigenlijk in? Kort gezegd is een marge auto van een particuliere autorijder en een btw auto van een zakelijke rijder. Maar ook een zakelijke rijder kan een marge auto kopen, naar andersom kan een particulier niet een btw auto kopen. 

Het zit zo; wanneer een spiksplinternieuwe auto wordt verkocht aan een particulier dan betaald de particulier de btw aan de verkoper en de verkoper draagt vervolgens de btw af aan de belastingdienst en is de auto een zogenoemde marge auto geworden en daarmee is de kous af. 

Maar wanneer de nieuwe auto wordt verkocht aan een bedrijf dat btw kan terugvragen dan blijft het een btw auto. Dus als deze ondernemer na een paar jaar zijn auto verkoopt dan verkoopt hij of zij een btw auto en kan vervolgens een ander bedrijf weer btw terugvragen wanneer hij of zij deze auto aanschaft. Verkoopt de ondernemer de btw auto aan een particulier dan wordt het een marge auto en kan er vervolgens nooit meer btw worden teruggevraagd op deze auto. 

Dashboard Taxi

Eenmaal een marge auto is altijd een een marge auto. Overigens betaald de particulier altijd een prijs inclusief btw en de ondernemer moet vervolgens deze btw weer afdragen aan de fiscus. 

Waarom je marge auto verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl?

Ikwiljouwautokopen.nl koopt alle marge en btw auto’s, of ze nu afkomstig zijn van een ondernemer of een particuliere autobezitter. Ikwiljouwautokopen.nl heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en staat voor het geboden bedrag. Het is zaak dat de auto zo nauwkeurig en realistisch mogelijk omschreven wordt in ons online taxatie systeem, op deze manier kunnen wij vervolgens een gegarandeerd bod uitbrengen op de betreffende auto. Wanneer je het bod hebt geaccepteerd plannen we een afspraak in voor de overdracht van de auto, dit kan bij ons op kantoor of bij je thuis. Ter plekke wordt de auto nagekeken en na akkoord ook meteen gevrijwaard en betaald.

 

Duizenden tevreden klanten gingen u voor