Sloopauto verkopen? Vraag een gratis bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Sloopauto ophaalservice in heel Nederland!
  • Klantwaardering: 9.0
  • Een gegarandeerde prijs
  • Wij kopen alle auto's
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Sloopauto verkopen

Heb je een sloopauto in het bezit en heb je de vraag ‘wat is mijn auto waard’? Wij kunnen de sloopwaarde van jouw auto binnen 48 uur bepalen. Uiteraard is de waarde van een sloopauto niet meer gelijk aan de dagwaarde van de auto, maar toch kan er nog wel verschil zitten in de prijs die auto opbrengt. Jouw sloop auto verkopen in plaats van naar de sloop brengen kan dus financieel aantrekkelijk zijn. Over het algemeen wil men een sloopauto niet te lang in het bezit hebben omdat dit ruimte in beslag neemt en de vaste kosten maandelijks doorlopen. Om snel en makkelijk van je sloopauto af te komen kan je gebruik maken van onze gratis inkoopdienst.

sloopautos_verkopen_via_ikwiljouwautokopen.nl

Wat is mijn auto waard?

Om er snel achter te komen wat de sloopwaarde nog is kan je jouw sloopauto aanbieden op ikwiljouwautokopen.nl. Je vult het kenteken van jouw auto in, en de basisgegevens van de auto komen automatisch op het computerscherm te staan. Je vult de extra gegevens aan zodat wij een duidelijk beeld van de auto krijgen. Omdat één foto meer zegt dan 1000 woorden raden wij wel aan om foto’s van de sloopauto te uploaden tijdens de aanmelding. Vermeld in de omschrijving ook duidelijk de omvang van de schade als deze bekend is. Na vier korte stappen te hebben doorlopen is je sloop auto aangemeld en gaan onze taxateurs aan de slag om de maximale waarde van de auto te bepalen. In het geval van een sloopauto kan het zijn dat de taxateur nog vragen heeft omtrent de schade voor zowel de optische als technische staat. Binnen 48 uur ontvang je op de mail het bod op jouw sloopauto. Voor deze prijs kan je dan jouw sloopauto verkopen.

Werkwijze sloopauto verkopen

roestige sloopauto is ook te verkopen

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod, wordt er contact met je opgenomen om de aflevering te plannen. In bijna alle gevallen is het zo dat de sloopauto niet meer kan en/of mag rijden en deze per transport afgevoerd moet worden. Wij verzorgen dan ook het transport van deze auto zodat je hier niet zelf allerlei zaken voor hoeft te regelen. Wij betalen ter plaatse (bank/contant) het bedrag wat is overeengekomen. Ook wordt de vrijwaring direct gemaakt en per mail gestuurd zodat je direct de verzekering kan opzeggen. We wegenbelasting wordt ook direct stopgezet als de vrijwaring van jouw sloopauto door ons is gemaakt.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Onafhankelijke beoordelingen