Schadeauto verkopen

Wanneer je een schadeauto wilt verkopen kan dit best een uitdaging zijn. Particulieren willen namelijk graag een auto die spik & span is, bij voorkeur met een recente APK keuring. Helaas heb je schade niet altijd in eigen hand en wil je toch een schadeauto verkopen. Ikwiljouwautokopen.nl is de oplossing. Wij kopen alle auto’s, ook auto’s met schade.

Een schade auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl

Via onze website kan je geheel vrijblijvend en gratis een bod aanvragen op jouw schadeauto. Zoals beschreven is dit bod kosteloos. Het geeft je dan ook een uitstekende antwoord op de vraag wat jouw auto nog waard is. Het bod vraag je aan door het taxatieformulier in te vullen. Dit begint met het invullen van jouw kenteken. Op basis hiervan vragen wij algemene informatie op over de auto zoals het merk, model en brandstof. Vervolgens vragen we je om deze informatie aan te vullen. Je wordt bijvoorbeeld gevraagd wat de staat van het interieur en de motor is. Ook vragen we of er sprake is van schade. Dit is geen probleem, wij kopen dus ook schade- en geschorste auto’s.

Details van de schade of defecten

Wil je een auto met schade verkopen, dan vul je bij de vraag of er sprake van schade is ‘ja’ in. We zullen je in dat geval vragen om uitvoerig te beschrijven om welke schade het gaat. Betreft het een auto met WOK status? Vermeld dit dan ook. Ook adviseren we u sterk om foto’s toe te voegen van de specifieke schade. Gaat het bijvoorbeeld om een lampje die brandt of is er lakschade. Deze foto’s zijn erg belangrijk en helpen bij een goed bod.

Schade voorbumper Mazda 3Het bod op jouw schadeauto

Bij alle auto’s, of je nu een jonge auto of een schadeauto verkopen wilt, brengen we ons bod binnen 48 uur uit. Wanneer er geboden is ontvang je een mail met het bod. Dit bod is 3 dagen geldig. Als je tevreden bent met het bedrag dan kan je het bod accepteren. Bij jouw acceptatie krijgt de taxateur een bericht dat hij persoonlijk contact kan opnemen. Deze zal je dan ook nog dezelfde dag bellen om een afspraak voor de verkoop in te plannen.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Afronding van de verkoop

Wij komen de auto veelal gratis ophalen maar je schade auto verkopen kan bij ons op kantoor in Groningen. Bij de verkoop controleren we of de auto in de praktijk ook overeenkomt met de ingevoerde taxatie. Als dit zo is dan maken we het geld ter plekke over (indien gewenst kunnen we ook contant betalen) en vrijwaren we de auto. Je ontvangt dan direct de vrijwaring waarmee de huidige autoverzekering opgezegd kan worden.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor