Kapotte of defecte auto verkopen? 100% gratis

 
  • Ook auto's zonder APK
  • Klantwaardering: 9.4
  • Een gegarandeerde prijs
  • Auto ophaalservice aan huis
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Kapotte of defecte auto’s verkopen

Wanneer je een kapotte of defecte auto in je bezit hebt en deze wil je gaan verkopen is dat niet echt makkelijk. Een andere particulier koopt een auto voor eigen gebruik en wil graag een werkende auto in plaats van een kapotte auto kopen. Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je op een zorgeloze manier je kapotte en defecte auto verkopen op een veilige en snelle manier. Je meldt je auto aan via onze website en je ontvangt binnen 48 uur een gegarandeerd bod inclusief het gratis ophalen van je defecte auto bij je thuis of op kantoor.

Je defecte auto verkopen

Op het moment dat je het kenteken van de kapotte auto invult op onze website dan worden er al veel gegevens en specificaties van je auto opgehaald bij het RDW. Maar je dient altijd zelf nog goed te omschrijven wat er aan de auto kapot is en niet werkt, of dit nou schades zijn of technische mankementen. Dit is van groot belang omdat dit de waarde bepaald voor je defecte auto en op deze manier kunnen we hem op de meest gunstige manier verkopen.

Heeft je auto motorschade? Geen probleem, defecte auto verkopen met motorschade is een veel voorkomend mankement en verkopen wij met regelmaat. Wel is van belang dat je goed omschrijft wat de schade betreft, is deze al gediagnosticeerd geef dit dan aan in het opmerkingen veld. Heb je je auto al een tijdje geschorst en wil je deze nu alsnog verkopen aan ons dan is dat eveneens geen probleem, wij zijn RDW gecertificeerd en kunnen de auto direct vrijwaren. Wij zijn één van de grootste opkopers van Nederland en kopen en halen auto’s met schade, kapotte en defecte auto’s dagelijks op.

Wanneer de distributieriem van je auto kapot of geknapt is en daardoor je motor kapot gegaan dan komen wij de auto binnen een week ophalen op de locatie waar deze auto staat. Meestal is verkopen van een auto met deze schade interessanter en voordeliger dan reparatie gezien de hoge kosten hiervan. Heeft je auto een kapotte koppeling of een defecte versnellingsbak? Ook dan komen wij die auto bij je thuis ophalen en ontvang je het geld en de vrijwaring per direct.

Het bod & afhandeling van de verkoop

Op het moment dat je een kapotte auto hebt aangemeld via onze website dan gaan we voor je aan het werk. Binnen 48 uur heb je een bod op je kapotte auto en kan je hier mee akkoord gaan. Op deze manier kan je snel je kapotte auto verkopen en ben je direct van de verzekering en wegenbelasting af. Vervolgens neemt onze partner contact met je op om een afspraak in te plannen voor de overdracht en het ophalen van je kapotte auto. Tijdens het ophalen wordt de auto per direct gevrijwaard en betaald, dit kan per bank of ook contant.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Auto’s zonder APK

Is de APK verlopen van je auto en is een nieuwe APK te duur of heb je inmiddels een andere auto verkocht? Dan wil je waarschijnlijk je auto zonder APK verkopen. Dit kan lastig zijn maar wij hebben hier de juiste afnemers voor in ons netwerk. Je ontvangt relatief hoge biedingen op auto’s zonder APK. Wacht hier niet te lang mee aangezien er hoge boetes gerekend worden voor een auto zonder geldige APK keuring, het is dus zaak om je auto zonder APK zo snel mogelijk te verkopen. Ook ee auto zonder APK komen we bij je ophalen. Dat is wel zo veilig, een auto zonder geldige APK is ook niet verzekerd.

Schadeauto verkopen

VW GolfHeeft je auto veel schade? Krassen en deuken zijn natuurlijk schades aan je auto. Maar ook roestplekken en technische mankementen zijn schades aan je auto. Wil je een schadeauto verkopen op de meest gunstige manier dan kan je hem het beste aanmelden via onze website. Wij hebben zeer veel partners in ons netwerk die wel raadt weten met schade auto’s en die lucratieve biedingen plaatsen op schade auto’s. Schadeauto’s verkopen gebeurd heel veel op onze interne veiling, voor binnenlands gebruik maar ook voor export gaan schadeauto’s vaak weg. Ook schade auto’s met airbags die eruit liggen kan je goed verkopen op onze website, van kapotte ruiten tot zijkanten die in een bult liggen, je schadeauto verkopen doe je bij ons.

Sloopauto verkopen

Is de waarde van je auto lager dan de kosten die eraan zitten? Dan heb je een sloop auto of een auto die total loss is. Sloopauto verkopen doe je gemakkelijk, snel en zorgeloos via Ikwiljouwautokopen.nl.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor