Kapotte of defecte auto verkopen? Vraag een gratis bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Ook auto's zonder APK
  • Klantwaardering: 9.0
  • Een gegarandeerde prijs
  • Auto ophaalservice aan huis
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Kapotte of defecte auto’s verkopen

Een kapotte auto verkopen kan erg lastig zijn omdat particulieren graag een auto kopen die rijklaar is. Ze hoeven dan geen extra werk te verrichten om met de auto de weg op te kunnen. Gelukkig hebben wij de oplossing als jij een defecte auto verkopen wilt: Ikwiljouwautokopen.nl. Wij kopen alle auto’s, of ze nou defect of net nieuw zijn. Door een bod aan te vragen via het kentekenformulier gaan onze ervaren taxateurs de auto op waarde schatten. Op basis van deze taxatie ontvang je binnen 48 uur een bod.

Ophaalservice bij kapotte auto's Ikwiljouwautokopen.nl

Je defecte auto verkopen

Een bod aanvragen op jouw auto doe je via het kenteken formulier op deze pagina. Automatisch wordt een groot aantal gegevens van de auto opgevraagd bij het RDW. Hierbij moet je denken aan het merk, model, kleur en bijvoorbeeld de brandstof. Vervolgens vragen we je deze informatie aan te vullen met wat de auto uniek maakt. Bij een kapotte auto is dit erg belangrijk omdat we daardoor beter de waarde kunnen inschatten. Beschrijf dus gedetailleerd wat er kapot of defect is en voeg hier ook foto’s van toe. Tot slot vragen we je om de contactgegevens zodat we weten aan wie we het bod kunnen doen.

Je auto met motorschade verkopen is ook geen probleem, geef gewoon goed aan wat er aan de hand is in het online formulier en je ontvangt een bod. Ook een geschorste auto verkopen is geen probleem. Ikwiljouwautokopen is een grote opkoper van auto’s met schade en haalt deze auto’s landelijk op. Wanneer je zoekt op schade auto verkoop site kom je dan ook al snel terecht bij Ikwiljouwautokopen, inkoop schade auto doen wij dan ook wekelijks en we komen de auto gewoon ophalen op de locatie waar deze staat.

Ook een auto met kapotte distributieriem verkopen doen wij geregeld, de reparatiekosten zijn vaak enorm hoog en dan kan het voordeliger zijn om de auto te verkopen met een gebroken distributieriem. Ook in dit geval ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een kapotte distributieriem kan je aan ons ook je auto verkopen met kapotte versnellingsbak. Al met al of je auto nou een kapotte koppeling, motor of versnellingsbak heeft je kan hem aan ons verkopen en gebruikmaken van onze ophaalservice. Tot slot; zelfs total loss auto verkopen aan ons is tevens geen obstakel, omschrijf de staat va je auto goed in het taxatie formulier en wij baseren ons bod op de staat van de auto.

Het bod & afhandeling van de verkoop

Zodra je de auto te koop hebt aangeboden gaan onze taxateurs aan de slag om de waarde van de auto te bepalen. Dit duurt maximaal 48 uur. Het bod op jouw defecte auto ontvang je dan ook altijd binnen 2 dagen waardoor je de auto snel kunt verkopen. Als het bod is wat je had verwacht, kan je het accepteren. Wij nemen dan op zeer korte termijn contact met je op om een afspraak in te plannen. Je kunt jouw defecte auto verkopen bij ons op kantoor, maar je kunt ook (veelal kosteloos) gebruik maken van onze auto ophaalservice.  Tijdens de verkoopafspraak maken wij direct het geld over. Het is ook mogelijk om het bedrag contact te ontvangen, in dit geval is het balangrijk dat je het van te voren even aangeeft.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Auto’s zonder APK

Is de APK van jouw auto (bijna) verlopen en wil je om welke reden dan ook geen nieuwe APK uit laten voeren? Over het algemeen zal het lastig zijn om deze auto te verkopen. Uiteraard wil niemand het risico lopen op een boete, bovendien is een verzekering zonder APK niet mogelijk en daarnaast kan de verkeersveiligheid in het geding komen. Maar aan ons kun je zonder problemen auto’s zonder APK verkopen. Wanneer we het met jou eens worden over de prijs, komen we de auto namelijk bij jou thuis ophalen.

Schadeauto verkopen

VW GolfSchade aan je auto is erg vervelend. Vaak wordt bij schade gedacht aan krassen en deuken, maar ook gebreken van technische aard is schade. Misschien overweeg je om deze schade te herstellen, het kan ook zijn dat je al tot de conclusie bent gekomen dat reparatie financieel niet uit kan. In beide gevallen is het het overwegen waard om je schadeauto te verkopen aan ikwiljouwautokopen.nl te verkopen. Wij geven jouw kapotte auto namelijk een tweede kans. En niet voor niets, het zal je verbazen hoeveel jouw schadeauto nog oplevert. Je kan er voor kiezen om de auto naar onze vestiging in Groningen te brengen, maar voor jou misschien wel makkelijker om gebruik te maken van onze ophaalservice.

Sloopauto verkopen

Jouw auto is een sloopauto wanneer de reparatie kosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto. Of jouw auto heeft zoveel schade en technische gebreken dat je er niet langer in kunt rijden. Voor ikwiljouwautokopen.nl maakt het niet uit hoe jouw auto er uit ziet. Zelfs voor een sloopauto krijg je altijd een goed bod.

Onafhankelijke beoordelingen
Van Eijk uit Berkel en rodenrijs