Geschorste auto verkopen? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 8.8
  • Geschorste auto verkopen? Vraag een gratis bod aan:
  • Eigen ophaalservice
Visser uit Mijdrecht
Pijnenburg uit Den Dungen
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Geschorste auto verkopen

Heb je een auto geschorst en wil je deze verkopen? Dat kan! Een geschorste auto verkopen is eigenlijk niet anders dan het verkopen van een normale auto. Het maakt niet uit voor welke periode u de auto heeft geschorst. Zodra wij de geschorste auto hebben van je hebben gekocht (op naam zetten) en deze in onze bedrijfsvoorraad hebben overgeschreven, vervalt de schorsing. De klant ontvangt van ons vervolgens een vrijwaring. 

Geschorste auto verkopen ook via Ikwiljouwautokopen

Kan ik een geschorste auto verkopen?

Ja. Je kunt deze verkopen aan een bedrijf of particulier. Verkoop je de auto aan een particulier, dan kan je deze overschrijven bij een RDW loket. Wanneer je de auto aan een autobedrijf verkoopt met RDW erkenning, is dit niet nodig. Door middel van het kentekenbewijs en tenaamstellingscodes kan het bedrijf de auto op naam zetten.

Nadelen & voordelen van een geschorste auto

Wanneer je een auto hebt geschorst is het grootste voordeel dat je deze niet hoeft te verzekeren en te keuren. Een APK keuring is dus niet nodig. Het nadeel is uiteraard dat je niet met de auto mag rijden. Je mag de auto ook niet parkeren op openbaar terrein. Omdat je er niet in mag rijden zal je de auto moeten moeten stallen. 

Een auto met schorsing

De uitzondering op de regel dat je niet mag rijden met een geschorste auto, is dat je voor een APK keuring wél de weg op mag. Je mag naar een keuringsbedrijf rijden mits je een afspraakbevestiging bij de hand hebt, de kortste route rijdt vanaf je huis of stalling en de auto is voorzien van een WA verzekering 

Hoe kan ik mijn geschorste auto verkopen?

Via Ikwiljouwautokopen.nl verkoop je gemakkelijk je geschorste auto. Het begint met het aanvragen van een bod op de auto. Hoe hoog dit bod is, is afhankelijk van de staat van de auto. We zullen je daarom tijdens de taxatie-aanvraag een aantal vragen stellen over de auto. Hierbij moet je denken aan de kilometerstand, de staat en opties. Over het algemeen zijn veel auto’s die geschorst zijn sloopauto’s

Duizenden tevreden klanten gingen u voor