Auto verkopen voor de export? Vraag een gratis bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Hoogste prijs voor export auto's
  • Klantwaardering: 9.2
  • Groot netwerk export bedrijven
  • Eigen ophaalservice
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Auto verkopen voor export

Heb je een auto in je bezit met een respectabele leeftijd, en is het een diesel dan is je auto vaak meer waard dan je zou verwachten. Veel van dit soort auto’s gaan voor export weg naar het buitenland dit noemen wij dan ook een export auto, zo kan je bij Ikwiljouwautokopen.nl makkelijk je auto verkopen voor export.

Citroen C5 ExportWat is een export auto?

Een export auto is zoals eerder gezegd een vrij oude auto, denk aan 7 jaar plus en vaak met een diesel motor en van Duitse makelij al is tegenwoordig een Aziaat ook acceptabel. Dit zijn auto’s die hier in Nederland weinig meer waard zijn omdat ze behoorlijk oud zijn en veel kilometers hebben gelopen. Daarentegen is hier wel erg veel vraag naar buiten Nederland, denk aan het oosten van Europa en met name ook Noord Afrika.

Gezien het wagenpark wat in deze landen natuurlijk vele malen gedateerde is dan bij ons zijn deze auto zeer geliefd en zijn mensen bereid er goede prijzen voor te betalen. Auto export heeft misschien een negatief imago maar dat is natuurlijk compleet uit zijn verband gerukt aangezien het gewoon neer komt op vraag en aanbod wat verschilt tussen andere landen en continenten.

Auto verkopen voor export

Heb je een auto in bezit welke gunstig is voor het exporteren naar een andere land ofwel je wilt je auto verkopen voor export dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring binnen de automotivesector hebben wij verscheidene zeer betrouwbare en kundige relaties opgebouwd met ervaren auto export handelaren. Zou kun je ervan uitgaan dat wij alles voor jou in het werk stellen om de hoogste en daarmee gunstigste prijs voor jouw auto boven water te halen.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Auto verkopen voor export, zo werkt het:

Chevrolet Aveo ExportOp het moment dat je de gegevens van jouw auto bij ons op de website invult dan gaan wij hier direct mee aan de slag en benaderen alle interessante relaties voor een bieding op jouw auto, omdat wij zeker willen weten dat we het hoogste bod hebben neemt dit ongeveer 48 uur in beslag. Wanneer het hoogste bedrag bekend is krijg je dit vrijwel direct van ons te horen per mail. Wanneer je het bedrag interessant vindt klik je op de button akkoord en dan nemen wij op zeer korte termijn contact met je op voor het inplannen van een afsprak voor de overdracht en afronding.

Auto export

Je auto verkopen voor export gaat snel, makkelijk en veilig via Ikwiljouwautokopen.nl. Ook een belangrijk feit is dat je bij overdracht direct je geld krijg en de vrijwaring van de auto ontvang je ook ter plekke via de mail, dus wat er ook met jouw auto gebeurd in de toekomst jij bent hier niet meer verantwoordelijk voor. Ikwiljouwautokopen.nl jij het geld, wij de auto!

Onafhankelijke beoordelingen