Faillissement verkoop auto

Ben je gedwongen om jouw auto of auto’s te verkopen vanwege een faillissement? Een zogeheten faillissement verkoop auto is een vervelende aangelegenheid waar je als ondernemer zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Ikwiljouwautokopen.nl begrijpt dit en helpt bij een faillissement om snel de auto of mogelijk ook meerdere auto’s te verkopen. Wij komen de auto veelal gratis ophalen, dus je hoeft geen tijd te verspillen aan het wegbrengen van de auto.

faillisement verkopen bedrijfsautos

Hoe werkt het?

Het verkopen van een auto aan Ikwiljouwautkopen.nl begint bij het invullen van ons online taxatieformulier. Dit kan door je kenteken in te voeren op het formulier op deze pagina. Bij het invullen van het formulier wordt ook gevraagd of het een BTW auto betreft, wanneer het een zakelijke auto betreft is het belangrijk dat deze optie wordt aangevinkt. Na het invullen van de details over de auto, vragen we om jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer zodat we weten aan wie we het bod kunnen doen.

Online taxatie bij faillissement verkoop auto

Nadat het formulier is ingevuld, zal het rapport uitvoerig worden doorgenomen door één van onze taxateurs. Hij neemt alle details door en zal ook (indien meegezonden) de foto’s goed inspecteren. Een goed onderhouden auto is immers veel meer geld waard dan een schadeauto. Wij raden dan ook aan om altijd foto’s toe te voegen bij het invullen van het taxatieformulier. De taxateur brengt na de taxatie een bod uit op de auto, dit bod ontvang je per e-mail.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Meerdere auto’s tegelijk verkopen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op onze contactpagina. We nemen dan persoonlijk contact op om de situatie door te spreken en een bod uit te brengen op jouw voorraad.

Akkoord met ons bod?

direct geld voor de auto

Wanneer je het bod accepteert, nemen we contact met je op om de verkoop af te ronden. Bij een faillissementsverkoop van jouw auto begrijpen we dat er haast geboden is. Dit is geen probleem, wij zorgen er voor dat de auto snel wordt opgehaald. Je kunt de auto ook afleveren bij ons hoofdkantoor in Groningen, wat jouw voorkeur heeft. Bij de verkoop betalen we het afgesproken bedrag direct uit. Dit kan contact of per bank. Ook ontvang je een vrijwaring van de auto waardoor je de verzekering direct kan opzeggen. Het verkopen van een auto was nog nooit zo gemakkelijk, ook bij een faillissement.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor