Vraag een vrijblijvend en gegarandeerd bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
Vraag een gratis bod aan
Vul het taxatieformulier in voor een gratis en vrijblijvend bod.
Ontvang de beste prijs
Ontvang binnen 48 uur een gegarandeerd bod.
Accepteren of afwijzen
Bij akkoord wordt je auto opgehaald, betaald en gevrijwaard.

Ik wil van mijn auto af

Wanneer je denkt ik wil van mijn auto af, dan ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Je auto verkopen kan geheel gratis, gemakkelijk en snel door een bod aan te vragen. Dit kan door middel van het kentekenformulier op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook je auto verkopen via de traditionele auto verkoop sites. Bijvoorbeeld door een advertentie te plaatsen, maar dit kan een behoorlijke tijd duren en mogelijk krijg je ongewenste mensen over de vloer.

Ik wil van mijn auto af, zonder gure types aan mijn voordeur te krijgen.

Van mijn Citroen C3 af

Een gratis bod aanvragen?

Wanneer je een gratis bod aanvraagt ontvang je binnen 48 uur een gegarandeerd bod. Het bod is vrijblijvend. Je kunt het dus altijd kosteloos afwijzen. Wanneer je het bod accepteert nemen we contact op voor de afronding van de verkoop. Wanneer je gebruik maakt van onze ophaalservice kan dit thuis of op het werk, maar het is uiteraard ook mogelijk om de auto af te leveren op kantoor.

Snel & gratis van mijn auto af!

Dus jij denkt “ik wil mijn auto kwijt”, maar wel snel en zonder er voor te betalen. Gelukkig ben je niet de enige! Veel mensen in Nederland zitten in hetzelfde schuitje en verkopen hun auto via Ikwiljouwautokopen.nl. Wij hebben dan ook klanten door het hele land. Dit komt onder andere omdat wij de auto veelal gratis bij je thuis komen ophalen.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Positieve ervaringen

Mijn Range Rover verkocht via Ikwiljouwautokopen.nlVeel mensen hebben verscheidene negatieve ervaringen gehad met het zelf verkopen van hun auto via een verkoop sites met een advertentie. Hierdoor is onze ervaring dat veel mensen lang moeten wachten voordat ze hun auto eindelijk verkopen en de maandelijkse kosten zoals verzekering en wegenbelasting gaan wel gewoon door. De ervaringen van mensen zijn ook vaak negatief omdat er vaak mensen aan de deur komen die onbekend zijn. Hoe verkoop ik mijn auto wel met een positief gevoel? Via Ikwiljouwautokopen.nl! Dus als jij denkt ik wil van mijn auto af, maar zonder negatieve ervaringen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Overigens zeggen mensen ook vaak ik wil van me auto af, wat natuurlijk incorrect Nederlands is. Het woordje ‘me’ gebruik je immers als dat verwijst naar jezelf maar waarom het niet om bezig gaat. Omdat het jouw auto is, is het bezit en dien je mijn te gebruiken.

Ik wil mijn Nissan afVan jouw auto af via Ikwiljouwautokopen.nl

Je auto verkopen via ons is gemakkelijk, snel en gratis. Wij doen een vrijblijvend bod, die je binnen 48 uur ontvangt. Wanneer je deze bieding accepteert kun je ervan uit gaan dat je veilig en betrouwbaar zaken doet en ook snel je geld ontvangt per bank of contant. Zie onze reviews voor de positieve ervaringen die vele klanten met de gedachte “ik wil van mijn auto af” hadden en uiteindelijk voor Ikwiljouwautokopen.nl hebben gekozen.

Onafhankelijke beoordelingen
Bekijk hier al onze beoordelingen.