Auto verkopen? Vraag een vrijblijvend bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • 100% Gratis en Vrijblijvend
  • Klantwaardering: 9
  • Ik wil mijn auto verkopen: Ikwiljouwautokopen.nl
  • Eigen ophaalservice
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Mijn auto verkopen

Wij ontvangen regelmatig vragen als “Hoe verkoop ik mijn auto?” of “Wie wil mijn auto kopen?”. Gelukkig is dit tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan voorheen.  Op het internet zijn er meerdere websites te vinden die dienen als een online marktplaats, je kunt hier een advertentie van jouw auto toevoegen en er met één muisklik voor zorgen dat heel Nederland op “mijn auto” kan bieden.

Passat ingekocht via Ikwiljouwautokopen.nl

Het kan nóg makkelijker: Een gratis bod aanvragen

Ondanks het grote bereik van online marktplaats websites zoals Gaspedaal, groeit de vraag naar meer gemak en service. Verkoop mijn auto, helemaal gratis en zou je hem ook nog kunnen ophalen? Geen probleem. Ikwiljouwautokopen.nl biedt een nieuwe manier aan om jouw auto te verkopen. Het werkt er simpel, je vraagt een gratis en vrijblijvend bod aan op jouw auto. 

Een vrijblijvend aanbod

Als het bod is wat je ervan had verwacht, accepteer je het bod en maken we een afspraak voor de afhandeling. Spreekt het bod je niet aan, dan wijs je het af en scheiden onze wegen.

Na de acceptatie maken we een afspraak. Indien gewenst komen wij de auto bij je thuis of op het werk ophalen. De betaling vindt ter plekke plaats, per bank of contant, wat jouw voorkeur heeft. Het geld staat direct op de rekening en ook de vrijwaring ontvangt u direct. Als je dus denkt: ‘ik wil mijn auto kwijt’, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Hoe kan ik mijn auto verkopen?

Ik verkoop mijn auto, maar wil het graag snel en zonder gedoe. Hoe werkt dat eigenlijk, wie biedt er op mijn auto? Zodra je een bod opvraagt op via Ikwiljouwautokopen.nl gaan onze taxateurs de auto taxeren. Dit is uiteraard geheel gratis. Er zijn vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden. De taxatie is op basis van de door jouw ingevoerde informatie over de auto. De kilometerstand, foto’s en eventuele opmerkingen over de staat helpen de taxateurs om de auto goed te taxeren en vergroten de kans op een goed bod.

Wie koopt mijn auto?

Wij kopen jouw auto zelf. Dus wanneer je van die auto af wilt zonder onbekende tussenpersonen, zit je bij ons goed. Er zijn dus geen onbekende tussenpersonen waar je jouw auto moet afleveren. Wanneer je de auto via ons verkoopt zal je deze dus niet verkopen aan een garage, dealer of handelaar. Wij kopen de auto zelf. Wij kopen auto’s van particulieren en bedrijven.

Waar kan ik mijn auto verkopen?

Wanneer je ons bod accepteert heb je meestal twee opties. Wij komen de auto ophalen, of je kunt de auto zelf komen afleveren. Als je kiest voor afleveren, dan kan dit bij ons eigen kantoor te Tynaarlo. Wanneer je kiest voor de ophaalservice dan maken we een afspraak om de auto op te halen. Dit kan bij je thuis, op het werk, of op een andere locatie. 

Wat moet ik doen?

Vraag een bod aan op jouw auto door het kenteken in te vullen in het kenteken formulier, bovenaan deze pagina. Zodra de aanvraag bij ons binnen is gaan wij aan de slag. Binnen 48 uur ontvang je ons bod per e-mail zodat je snel je auto verkopen kunt. Vervolgens heb je de mogelijkheid om het bod te accepteren of af te wijzen. 

Mijn BMW X3 VerkopenWat heb ik nodig?

Heb je de knoop doorgehakt en de keuze gemaakt? Je denkt “ik wil mijn auto verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl”. Leuk om te horen. Voor de verkoop is het belangrijk dat je alles wat bij de auto hoort aanwezig hebt. Denk hierbij aan de onderhoudsboekjes, kentekencard en het overschrijvingsbewijs. Met deze papieren kunnen wij de auto bij het RDW overschrijven. 

Wat is hij waard?

Wat een auto waard is, is afhankelijk van veel factoren. Denk hierbij aan de kilometerstand, de staat en of het een Nederlandse auto is. Daarnaast zijn er verschillende “waardes”. Een verkoopprijs, waarvoor de auto gemiddeld aan particulieren wordt verkocht, is bijvoorbeeld niet de waarde die wij kunnen bieden. Immers, ook wij zullen er iets op moeten verdienen. Er is dus sprake van een inkoopprijs en verkoopprijs. 

Tip: Goede foto’s maken!

De waarde is dus ook afhankelijk van de staat van de auto. Omdat wij bieden van afstand, is het belangrijk om deze staat zo goed mogelijk aan te tonen door foto’s. Goede foto’s maken, ook van de schades, zorgen ervoor dat wij een goed beeld krijgt van de auto en dus een realistische taxatie kunnen doen.

Kopen jullie ook auto’s voor de export?

Ja. Auto’s die geschikt zijn voor de export zijn vaak auto’s met veel kilometers op de teller en veel opties. Over het algemeen zijn het de Japanse en Duitse auto’s die populair zijn voor de export. Mijn auto verkopen voor de export? Vraag een bod aan en wij gaan voor je aan de slag.

Kan ik de auto verkopen zonder keuring?

Ja. Wij kopen auto’s met en zonder APK keuring. Wanneer je een taxatie aanvraag doet zullen wij bij het RDW de keuringsdatum opvragen. Is de APK verlopen, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar de achterliggende reden. Auto’s zonder APK keuring hebben over het algemeen een lagere waarde dan gekeurde auto’s. Een auto verkopen zonder keuring is dus niet altijd verstandig. 

Kan ik de auto ook met lening verkopen?

Ja, dat kan als het openstaande bedrag lager is dan het door ons geboden bedrag. Wij lossen dan de lening af en ontvangen de tenaamstellingscodes direct van het bedrijf waarde de auto gefinancierd is. Nadat de auto is gevrijwaard maken wij het resterende bedrag over naar de klant. 

Kan ik de auto laten ophalen?

Ja. Wij hebben een eigen ophaalservice. Een auto laten ophalen is veelal gratis. Bij auto’s met een relatief lage marktwaarde (inkoop van sloopauto’s, et cetera) zullen wij de transportkosten moeten rekenen. Wanneer je ons bod bekijkt, tonen we altijd informatie over de ophaalservice. 

Hoe gaat het overschrijven en de vrijwaring?

Wanneer wij de auto van je kopen, schrijven we de auto direct over. Uiteraard betalen we ok direct. Het geld staat dus direct op je rekening. Ook als je voorkeur uitgaat naar contant, betalen we direct. Wanneer we de auto overschrijven ontvangen wij een vrijwaring van het RDW. Deze ontvang je direct van ons.

Mijn auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl

Ervaringen

Een positieve klantervaring staat bij ons centraal! Als een klant beslist “ik wil mijn auto verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl”, dan zullen we er van het eerste klantcontact tot de overdracht van de auto alles aan doen voor een uitstekende klantervaring. Dit kunnen we, omdat wij de auto’s (en ook campers) zelf kopen en er geen (voor jou onbekende) dealers of tussenhandelaren betrokken zijn, het gehele proces is in eigen handen. Je kunt dus ook je camper verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl.

Bekijk de ervaringen van onze klanten bij “onze klanten” en hopelijk helpen wij jouw binnenkort bij de verkoop van jouw auto.

Onafhankelijke beoordelingen
Van Eijk uit Berkel en rodenrijs