Wil jij jouw auto kwijt? Vraag een vrijblijvend bod aan:

 
  • Ik wil mijn auto kwijt, 100% gratis.
  • Klantwaardering: 9.4
  • Een gegarandeerde prijs
  • Eigen ophaalservice
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Ik wil mijn auto kwijt

Als jij jouw auto kwijt wilt, ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Wij kopen auto’s van alle soorten en maten. Van oude auto’s tot auto’s met nog maar een paar duizend kilometer op de teller. Je auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl is gemakkelijk en snel, wij doen binnen 48 uur een bod op jouw auto en als je het bod accepteert komen we deze (indien mogelijk) nog dezelfde dag halen. Je bent dus snel je auto kwijt.

Hoe raak je gratis en snel je auto kwijt?

Omdat je niet elke dag een auto verkoopt, zien veel mensen dit als een lastige klus.

Ik wil mijn auto kwijt, maar weet niet hoe te beginnen…

Auto A3 Kwijt rakenHerkenbaar! Bij Ikwiljouwautokopen.nl weten we als geen ander dat het lastig is om je auto te verkopen. Helemaal wanneer je snel jouw auto kwijt wilt omdat je bijvoorbeeld (contant) geld nodig hebt is het vaak een grote uitdaging om de auto kwijt te raken. Je kunt je auto natuurlijk aan de lokale dealer proberen te verkopen, maar die zit hier over het algemeen helemaal niet op te wachten wanneer je zelf geen auto bij hem terugkoopt. Ikwiljouwautokopen.nl is de oplossing!

Ik wil mijn auto kwijt via Ikwiljouwautokopen.nl

Dé nieuwe manier om jouw auto te verkopen is Ikwiljouwautokopen.nl. Het werkt gemakkelijk. Je vrijblijvend en helemaal gratis een bod aan via het formulier op deze pagina. Op basis van het kenteken van de auto worden automatisch al een aantal gegevens ingevuld zoals het bouwjaar, merk en model. Vervolgens voeg je dit aan met informatie over de staat, het aantal gelopen kilometers en eventuele defecten of schades. Op basis van de ingevoerde informatie zullen wij een gegarandeerd bod doen op jouw auto, dit bod doen we altijd binnen 48 uur.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Tevreden met ons bod?

Is het bod wat jij er van had verwacht, dan accepteer je het. Wij nemen vervolgens contact met je op voor de afhandeling. Wij komen de auto veelal gratis bij je thuis ophalen, maar het is mogelijk om de auto af te komen leveren bij ons hoofdkantoor in Groningen. Zo makkelijk is het om je auto (uiteraard tegen een goede prijs) te verkopen. Wij kopen auto’s in alle provinciën van Nederland. Dus ook wanneer je jouw auto kwijt wilt in de noordelijke provinciën Groningen, Friesland of Drenthe, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil mijn C3 Picasso kwijt

Positieve klantervaringen en helemaal gratis

Klanttevredenheid bij ons op de eerste plek. Omdat wij de auto zelf kopen, heb je bij de verkoop niet te maken met (onbekende) tussenpersonen. Wij kunnen er dus zelf voor zorgen dat we tevreden klanten hebben! Ben je benieuwd naar de ervaringen die klanten van Ikwiljouwautokopen.nl hebben met onze verkoopservice? Bekijk dan eens de ervaringen op de pagina: onze klanten.

Ik wil mijn auto kwijt omdat ik snel geld nodig heb, maar ik wil er zeker niet voor betalen.

Dat hoeft ook niet want het verkopen van jouw auto aan Ikwiljouwautokopen.nl is helemaal gratis. Van de taxatie tot de overdracht van de auto, je betaald er niet voor. Wij maken het bedrag ter plekke over of betalen contant, je hebt dus nog dezelfde dag het geld.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor