Van jouw auto af? Vraag een vrijblijvend bod aan:

 
  • 100% Gratis & Vrijblijvend
  • Klantwaardering: 9.4
  • Van jouw auto af via Ikwiljouwautokopen.nl
  • Eigen ophaalservice
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Van jouw auto af?

Wanneer je van jouw auto af wilt, dan ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Je auto verkopen kan geheel gratis, gemakkelijk en snel door een bod aan te vragen. Dit kan door middel van het kentekenformulier op deze pagina. Je kunt natuurlijk ook je auto verkopen via de traditionele auto verkoop sites. Bijvoorbeeld door een advertentie te plaatsen, maar dit kan een behoorlijke tijd duren en mogelijk krijg je ongewenste mensen over de vloer.

Van jouw auto af, zonder gure types aan mijn voordeur te krijgen.

Van mijn Citroen C3 af

Een gratis bod aanvragen?

Wanneer je een gratis bod aanvraagt ontvang je binnen 48 uur een gegarandeerd bod. Het bod is vrijblijvend. Je kunt het dus altijd kosteloos afwijzen. Wanneer je het bod accepteert nemen we contact op voor de afronding van de verkoop. Wanneer je gebruik maakt van onze ophaalservice kan dit thuis of op het werk, maar het is uiteraard ook mogelijk om de auto af te leveren op kantoor.

Alle auto’s, overal in Nederland

Via onze inkoopservice kan je overal in Nederland gebruik maken. Heb je een tweedehands auto en heb je het idee, ik wil van mijn tweedehands auto af, dan gaan wij voor je aan de slag. Ook wanneer je in een buiten stedelijk gebied woont, kan je gebruik maken van onze ophaalservice. Het verkopen van mijn auto was niet eerder zo gemakkelijk.

Ik wil van mijn goed onderhouden auto af

De ene auto is de andere niet. Maar wat maakt nou het verschil wanneer je jouw auto wil verkopen? Onze ervaring is dat auto’s die goed zijn onderhouden, zowel technisch als het exterieur en interieur, gemiddeld gezien veel meer opleveren dan dezelfde auto die slecht is onderhouden. Zorg er bij de verkoop dus voor dat je dit goed op orde hebt en kunt aantonen. Geen stempels in de boekjes? Misschien heb je nog facturen waarmee je het onderhoud kunt aantonen.

Snel & gratis van jouw auto af

Dus jij denkt “ik wil mijn auto kwijt”, maar wel snel en zonder er voor te betalen. Gelukkig ben je niet de enige! Veel mensen in Nederland zitten in hetzelfde schuitje en verkopen hun auto via Ikwiljouwautokopen.nl. Wij hebben dan ook klanten door het hele land. Dit komt onder andere omdat wij de auto veelal gratis bij je thuis komen ophalen.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Positieve ervaringen

Ik wil van me auto af Ikwiljouwautokopen.nlVeel mensen hebben verscheidene negatieve ervaringen gehad met het zelf verkopen van hun auto via een verkoop sites met een advertentie. Hierdoor is onze ervaring dat veel mensen lang moeten wachten voordat ze hun auto eindelijk verkopen en de maandelijkse kosten zoals verzekering en wegenbelasting gaan wel gewoon door. De ervaringen van mensen zijn ook vaak negatief omdat er vaak mensen aan de deur komen die onbekend zijn. Hoe verkoop ik mijn auto wel met een positief gevoel? Via Ikwiljouwautokopen.nl! Dus als jij van je auto af wilt, maar zonder negatieve ervaringen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik wil van me auto af - Nissan verkocht via Ikwiljouwautokopen.nlAuto kwijt via Ikwiljouwautokopen.nl

Jouw auto verkopen via ons is gemakkelijk, snel en gratis. Wij doen een vrijblijvend bod, die je binnen 48 uur ontvangt. Wanneer je deze bieding accepteert kun je ervan uit gaan dat je veilig en betrouwbaar zaken doet en ook snel je geld ontvangt per bank of contant. Zie onze reviews voor de positieve ervaringen die vele klanten met de gedachte “ik wil mijn auto kwijt” hadden en uiteindelijk voor Ikwiljouwautokopen.nl hebben gekozen.

Bevestiging van ons bod

Bij de inkoop van auto’s controleren we uiteraard of de auto overeenkomst met mijn online taxatie. Twijfel je nog over de verkoopprijs van mijn auto? Af en toe kiezen klanten er in dat geval voor om bij ons op kantoor langs te kopen voor een bevestiging van de inkoopsprijs. Voordat er akkoord is gegeven lopen wij de auto dan na en bevestigen (als de auto overeenkomt met de online taxatie) de verkoopprijs. Dus als je ik wil van mijn oude auto af denkt maar toch twijfel hebt, ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor