3 Tips om te besparen op parkeren

Stel je gaat lekker op vakantie en je moet je auto parkeren bij Schiphol of je wilt parkeren in of nabij een populaire stad, dan wil je natuurlijk de beste condities tegen de laagste prijs! Je wilt niet te ver weg van het vliegveld parkeren, dus locatie is belangrijk maar het parkeerbedrijf moet ook veilig en betrouwbaar zijn en het mag niet te veel kosten want een vakantie is al duur genoeg.

Om het je lekker makkelijk te maken hebben wij een top 3 gemaakt van de meest gewaardeerde websites op het gebied van parkeren. Succes met parkeren!

#1 Parkeren in de stad: Prettigparkeren.nl

Wanneer je op zoekt bent naar een parkeerplek in een stad dan kunnen wij prettigparkeren.nl ten zeerste aanraden. Via deze website heb je alle informatie met betrekking tot parkeren binnen een bepaalde stad op een rij. Wil je bijvoorbeeld liever in een parkeergarage parkeren dan op straat?

Geen probleem dan selecteer je gewoon op de beschikbare garages binnen deze stad en je ontvang alle informatie over deze garages; denk hierbij aan tarieven en openingstijden. Maar ook informatie over straatparkeren is makkelijk te vinden en ga je liever parkeren via P+R principe? Geen probleem alle mogelijk plekken plus opstaptijden zijn beschikbaar. Een erg makkelijke en nuttige website voor eigenlijk alle autogebruikers.

#2 Schiphol Parkeren: Parkplaats.nl

Parkplaats.nl

De naam zegt het al, een marktplaats voor parkeerplekken! Parkplaats is een relatief jonge speler wat zich heeft gespecialiseerd in het vergelijken van parkeerplekken bij Schiphol. Parkplaats vergelijkt alle relevante parkeeraanbieders nabij Schiphol en zorgt op deze manier dat jij de goedkoopste en beste parkeerplek zult vinden.

Uiteraard is de prijs erg belangrijk maar de klanttevredenheid van de betreffende parkeerbedrijven wordt ook zeker onder de loep genomen. Wat ons opviel bij Parkplaats is dat met name de gebruiksvriendelijkheid van de website op een hoog niveau ligt, alles is zeer overzichtelijk en makkelijk te vinden. Kortom een aanrader als je veilig en goedkoop een parkeerplek wilt vinden vlakbij Schiphol.

#3 Parkeren aan de weg: Park-Line App

Parkline is een zakelijke aanbieder van (straat) parkeerplekken. Ideaal als je zakelijk veel moet parkeren op verschillende plekken en met name in steden. Het mooie is dat dit bedrijf de plekken niet alleen aanbiedt in Nederland maar ook in België. Je kan per minuut betalen dus je betaalt daadwerkelijk voor de tijd dat je geparkeerd staat en je kan makkelijk achteraf betalen.

Ze hebben een zeer handige parkeer app waarmee je een parkeerplek kunt opzoeken en betalen. Ook wanneer je nog niet zo handig bent met internet kunt je bij Park Line terecht, je kunt een parkeerplaats regelen via de sms of eventueel inbellen via je telefoon. Park-Line zegt dat dat je ruim 20% kunt besparen op parkeerkosten wanneer je via hun parkeerplekken boekt. Het mooie is ook dat je per maand een afrekening krijgt en de factuur makkelijk kunt inboeken in je boekhoudprogramma.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor