Auto te koop aanbieden? Vraag een bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Ook voor de export
  • Eigen ophaalservice
Hendriks uit Haarlem
Molenaar uit Dronten
Tent uit Emmen
Schreef op 04 januari "Snel geregeld super service... "
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Auto te koop aanbieden

Ikwiljouwautokopen.nl is een auto inkoop site waar je jouw auto kan aanbieden. Staat de auto te koop, dan ben je bij ons aan het juist adres. Je auto aanbieden doe je door het online kenteken formulier in te vullen. Dit is uiteraard gratis. Als je het kenteken invult wordt je auto herkent en wordt er automatisch informatie opgevraagd bij het RDW. Vervolgens vragen we je deze gegevens aan te vullen met wat de auto uniek maakt. Je kunt hierbij denk aan de aanwezige opties, kilometerstand of een sluitende onderhoudshistorie. 

Ook sloopauto'sAuto aanbieden voor export

Wanneer je er voor kiest om een auto te koop aan te bieden, dan gaan wij aan de slag voor een goed bod. Wij hebben partners in alle segmenten, dus ook voor de export. Een auto aanbieden voor export werkt dus hetzelfde als het aanbieden van een auto die geschikt is voor de Nederlandse markt. Overigens kopen wij de auto zelf en zul je geen direct contact hebben met de betreffende afnemer. 

Je verkoopt de auto altijd aan ons. Dit is prettig omdat je van tevoren precies weet met wie je zaken doet. Helemaal bij een auto aanbieden voor export, kan je te maken krijgen met minder goed Nederlands sprekende handelaren. Het is in dat geval fijn dat wij dit contact en de onderhandeling voor je uit handen nemen. 

Sloopauto aanbieden

Ook voor sloopauto’s hebben wij een grote afzetmarkt. Wanneer je dus denkt dat je een sloopauto hebt, dan kun je deze sloopauto ook aanbieden op onze website. Sloopauto’s halen wij kosteloos op door heel Nederland.

Uw auto aanbiedenEen sloopauto aanbieden werkt hetzelfde als een normale auto. We vragen net zo veel over de auto als een normale of een export auto omdat we een goed beeld willen krijgen bij de auto. Wellicht heeft de auto bijvoorbeeld toch een hogere marktwaarde dan je denkt en kunnen we meer dan een sloopprijs bieden.

Auto aanbieden op veiling

Als je de auto aanbiedt op Ikwiljouwautokopen.nl bieden wij deze aan in onze veiling. Partners krijgen de mogelijkheid om te bieden op de auto. Dat wij de auto aanbieden op veiling merk je zelf niet, het vindt plaats aan de schermen. Ook de verkoop gaat, zoals beschreven, altijd via onszelf. 

Duizenden tevreden klanten gingen u voor