Je auto te koop zetten

Wil je jouw auto verkopen en ben je op zoek naar een plek waar je deze te koop kunt zetten? Dan ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Via ons kan je jouw auto gratis en snel verkopen. Het werkt simpel. Als eerste vul je het kenteken van jouw auto in. Op basis hiervan vragen we bij het RDW basis informatie op zoals het merk en het model. Vervolgens vul je deze informatie aan met wat de auto uniek maakt. Denk hierbij aan de kilometerstand, een uitstekende staat van het interieur of extra opties. Tot slot voer je jouw naar en e-mailadres is zodat we weten wie de auto te koop zet.

16357768599_da21709e25_z

Ons bod op jouw auto

Als je de auto te koop hebt gezet, dan worden de ingevoerde gegevens automatisch doorgestuurd naar onze taxateurs. Deze gaan de auto online taxeren en zullen binnen 48 uur een bod uitbrengen op jouw auto. Deze taxatie is uiteraard geheeld gratis en het bod is vrijblijvend. Als het bod niet is wat je er van had verwacht, wijs je het af en scheiden onze wegen. Vaak zien we echter dat de klant erg tevreden is met ons bod en deze accepteert.

Afhandeling van de verkoop

Als je tevreden bent met ons bod, dan kan je deze gemakkelijk accepteren en nemen we persoonlijk contact met je op voor de afhandeling van de verkoop. Ineens staat je auto niet meer te koop. Auto’s halen we veelal gratis op, maar het is ook mogelijk om de auto zelf af te leveren bij ons hoofdkantoor in Assen. Omdat we een RDW gecertificeerd bedrijf zijn vrijwaren we de auto zelf, bij jouw thuis of op ons kantoor. Dit geeft je de mogelijkheid om direct de verzekering op te zeggen en geen extra kosten te maken. Daarnaast betalen we ook direct. Dit kan per bank of contact, wat jouw voorkeur heeft.

Auto te koop zetten via Ikwiljouwautokopen.nl

auto gemakkelijk te koop zetten

Ikwiljouwautokopen.nl is in 2014 opgericht en heeft in deze relatief korte periode al veel tevreden klanten geworven. Omdat wij de auto zelf kopen hebben wij het gehele proces in eigen hand. Dit onderscheid ons van andere spelers in de markt (wij werken niet met voor jou onbekende partners waar jij jouw auto moet afleveren) en geeft ons de mogelijkheid om goed te sturen op klanttevredenheid. Klanten beoordelen onze dienstverlening dan ook gemiddeld gezien met een 9+. Wil je ook je auto te koop zetten via Ikwiljouwautokopen.nl? Vul dan direct jouw kenteken in en ontvang binnen 2 dagen ons vrijblijvende bod.

Onafhankelijke beoordelingen