Taxi verkopen? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Gemakkelijk & snel je Taxi verkopen
  • Een gegarandeerde prijs
  • Eigen ophaalservice
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Taxi verkopen

Heb je een taxi  auto en je wilt hem verkopen omdat je een nieuwe koopt of als taxi chauffeur stopt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je taxi verkopen doe je snel, makkelijk en vertrouwd aan Ikwiljouwautokopen.nl. Wij zorgen voor de vrijwaring en zelf moet je zorgen dat de blauwe kentekenplaten worden omgewisseld voor gele exemplaren, dit kan heel makkelijk met behoud van het kentekennummer. Tevens zal je de taxi registratie bij het RDW moeten laten verwijderen. Dit alles is zeer gemakkelijk online te regelen via het RDW.

Rest BPM

Wanneer een nieuwe auto wordt gekocht als taxi dan heb je als taxiondernemer recht op vrijstelling van de bpm (belasting dat geheven wordt op nieuwe personenauto’s). Vervolgens wordt deze bpm jaarlijks afgeschreven en binnen 5 jaar naar €0,–. Maar mocht je de auto binnen die jaren verkopen dan zal je de rest bpm met de fiscus moeten afrekenen. Mocht de bruto bpm van destijds hoog zijn geweest dan kan de rest bpm ook aan de hoge kant zijn.

Waarom je taxi verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl?

Wil je snel en zonder veel gedoe je taxi verkopen en ook nog op een betrouwbare manier? Meld dan je auto aan via onze website en ontvang een gegarandeerd bod op je taxi. Wij bieden een marktconforme prijs, wat inhoudt dat wij niet aan lok biedingen doen en dus een reële prijs afgeven. Als de taxi zich in werkelijkheid ook in de staat bevindt zoals aangegeven in het online taxatie systeem dan ontvang je het geboden bedrag per direct contant of via de bank.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor