Sloopauto verkopen Zoetermeer? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Sloopauto inkoop Zoetermeer
  • Gratis ophaalservice voor sloopauto's
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Sloopauto verkopen Zoetermeer

Ook voor het verkopen van een sloopauto in Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres. Sloopauto’s zijn meestal niet rijdbaar waardoor waardoor klanten graag willen dat wij de auto komen ophalen. Onze transportservice is landelijk en wij komen de auto dus ook in Zoetermeer thuis of op het werk ophalen. Je sloopauto verkopen is dus een fluitje van een cent.

Sloperij of auto inkoopbedrijf?

Sloopauto-verkopen-in-Zoetermeer

Je kunt je sloopauto op meerdere manieren verkopen. Natuurlijk is het mogelijk om langs een autosloperij te rijden of telefonisch een bod op te vragen. Als het meezit krijgt u een hoge prijs geboden en komen ze de auto ook nog ophalen. Wij werken samen met meerdere sloperijen en zullen de hoogste prijs bieden. De kans is dus reëel dat je via een auto inkoop bedrijf zoals Ikwiljouwautokopen.nl een hoger bod zult ontvangen. Daarnaast komen wij sloopauto’s altijd kosteloos ophalen.

Wij halen ook sloopauto’s op in:

Sloopauto in aanbieden

Het aanbieden van je sloopauto is uiteraard geheel gratis. Je vult het kenteken van de sloopauto in op deze website en ontvangt binnen 48 uur een gegarandeerd bod van ons.

Inkoop-van-sloopauto-uit-Zoetermeer

Indien je akkoord gaat met het bod nemen wij telefonisch contact op om de auto door te nemen en een afspraak in te plannen. Nogmaals, wij komen sloopauto’s gratis ophalen, ook in Zoetermeer. De vrijwaring en het geld ontvang je direct bij de verkoop.

Waarde van mijn sloopauto

De waarde van een sloopauto is grotendeels afhankelijk van de oud-ijzerprijs. Een groot deel van de winst van een autosloperij bestaat uit het ijzer uit een sloopauto. Stel dat een auto uit 750 kilogram ijzer bestaat en hiervoor een prijs wordt betaald van 12 cent per kilogram, dan kan de sloperij €90 krijgen voor de ijzer. Daarnaast kan de sloperij geld verdienen aan de onderdelen. Hoeveel geld dit is, is sterk afhankelijk van het merk, model en de bouwjaar van de sloopauto.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor