Sloopauto verkopen Utrecht? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Sloopauto inkoop Utrecht
  • Gratis ophaalservice voor sloopauto's
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Sloopauto verkopen Utrecht

Wil je van je sloopauto af en woon je in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij halen auto’s op door heel Nederland, dus je sloopauto verkopen Utrecht en omstreken doe je via Ikwiljouwautokopen.nl.

Autosloperij of inkoopsite

Inkoop-van-sloopauto-uit-Utrecht

Je kunt je auto natuurlijk ook direct verkopen aan een autosloperij in Utrecht, maar hiervoor zal je wel meer werk moeten verzetten. Het voordeel van een inkoopplatform zoals de onze is dat de auto thuis wordt opgehaald en je er geen werk van hebt. Zodra je de sloopauto in Utrecht hebt aangeboden zullen wij deze in ons eigen netwerk aanbieden. Het hoogste bod op de sloopauto ontvang je van ons per e-mail.

Sloopauto ophaalservice Utrecht

Als het bod je aanstaat kan je online akkoord gaan. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen. De meeste mensen kiezen ervoor om te auto te laten ophalen. Onze ophaalservice is beschikbaar in heel Nederland en is natuurlijk erg handig wanneer een bijvoorbeeld de motor stuk is en de auto niet meer rijdt.

Sloopauto-verkopen-in-Utrecht

Wat is mijn sloopauto waard?

De hoogte van het bod en dus de waarde van je sloopauto wordt grotendeels bepaald door de huidige oudijzer prijs. Omdat de auto grotendeels uit ijzer bestaat begint hier de winst van een autosloperij. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de onderdelen. De schaarste en vraag hiernaar heeft een grote invloed op de prijs.

Twijfel je nog? Onze dienstverlening is geheel gratis en vrijblijvend. Je kunt dus gemakkelijk een bod aanvragen. Is het niet wat je ervan had verwacht, dan wijs je het af. Staat het je wel aan, dan ga je akkoord en kan je de sloopauto verkopen te Utrecht.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor