Sloopauto verkopen Groningen? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 8.8
  • Sloopauto inkoop Groningen
  • Gratis ophaalservice voor sloopauto's
Visser uit Mijdrecht
Pijnenburg uit Den Dungen
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Sloopauto verkopen Groningen

Als je van plan bent om je sloopauto te verkopen in Groningen, ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Wij kopen auto’s in het hele land, van Groningen tot Maastricht. Sloopauto verkopen Groningen begint altijd met het aanvragen van een bod op de auto.

Sloopauto aanbieden

Sloopauto-verkopen-in-Groningen

Wil je weten welke prijs wij bieden op je sloop(auto), dan zal je de auto moeten aanbieden op onze site. Dit kan je doen door het kenteken van de auto in te vullen o p deze pagina. Op basis van het kenteken vragen wij algemene informatie op bij het RDW zoals het merk, model en de APK keuringsdatum. Vervolgens wordt er gevraagd om extra informatie over de auto zoals de kilometerstand en opties. Tot slot vul je je persoonlijke gegevens zoals je woonplaats (Groningen) en e-mailadres.

Auto inkoop Groningen: Ons bod

Als je de auto hebt aangeboden ontvang je binnen 48 uur een bod. Dit bod is het hoogste bod dat wij vanuit ons netwerk van autobedrijven hebben gekregen.. Dit zijn autobedrijven uit Groningen, maar ook uit elders in het land. Als het bod je aanstaat kan je akkoord gaan. Sloopauto’s worden altijd opgehaald. Je bent dus geen extra reistijd kwijt en hoeft ook geen vervoer terug te regelen.

Wij halen ook sloopauto’s op in:

Inkoop-van-sloopauto-uit-Groningen

Betaling en vrijwaring

Bij de koop ontvang je direct het geld en de vrijwaring. Met de vrijwaring kan de verzekering opgezegd worden. De wegenbelasting gaat automatisch zodra de auto niet meer op je naam staat.

Tevreden klanten

Sloopauto verkopen Groningen? Via een inkoop site zoals Ikwiljouwautokopen.nl of toch een autosloperij? Klanten ervaren onze inkoopservice als erg prettig en gemakkelijk. Mocht je nog twijfelen, lees dan de klantervaringen op onafhankelijke sites zoals Trustpilot en Google.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor