Sloopauto verkopen? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Sloopauto ophaalservice in heel Nederland!
  • Klantwaardering: 9.4
  • Een gegarandeerde prijs
  • Wij kopen alle auto's
Rodenburg uit Heemskerk
Soares Aguiar uit Capelle aan den IJssel
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Sloopauto verkopen

Heb je een sloopauto in het bezit en heb je de vraag ‘wat is mijn auto waard’? Wij kunnen de sloopwaarde van jouw auto binnen 48 uur bepalen. Uiteraard is de waarde van een sloopauto niet meer gelijk aan de dagwaarde van de auto, maar toch kan er nog wel verschil zitten in de prijs die auto opbrengt.

Xsara

Jouw sloop auto verkopen in plaats van naar de sloop brengen kan dus financieel aantrekkelijk zijn. Over het algemeen wil men een sloopauto niet te lang in het bezit hebben omdat dit ruimte in beslag neemt en de vaste kosten maandelijks doorlopen. Om snel en makkelijk van je sloopauto af te komen kan je gebruik maken van onze gratis inkoopdienst.

Hoe werkt onze sloopauto inkoop?

De sloopauto inkoop service van Ikwiljouwautokopen.nl is simpel. Je vraagt een bod aan via het kenteken formulier op deze pagina. We stellen een aantal vragen over je auto zoals de staat en kilometerstand. Als je zelf al weet dat het een sloopauto betreft en je de sloopwaarde wilt weten, zijn de details van de taxatie aanvraag minder belangrijk.

Twijfel je nog of de auto een “sloopauto” is? Neem dan wel de tijd voor het invullen van de taxatie. Mogelijk krijg je een hogere prijs dan de sloopwaarde. Inkoop sloopauto’s worden altijd door ons opgehaald. Je hebt er dus geen extra werk van.

Wij kopen sloopauto’s door heel Nederland. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze auto verkoop service in:

Of toch de auto naar de sloop brengen

Een andere optie is om de auto zelf naar de sloop te brengen. Het grootste nadeel hiervan is dat je er extra werk van hebt. Daarnaast is het maar de vraag of het naar de sloop brengen je meer geld oplevert. Wij hebben meerdere autosloperijen in ons netwerk waardoor we het veelal hoger kunnen bieden dan wanneer je de auto zelf naar de dichtstbijzijnde autosloperij brengt.

Wat krijg je voor een sloopauto?

Natuurlijk vraag je je af wat levert een sloopauto op”. De prijs van een sloopauto wordt bepaald door de huidige (oud)ijzerprijs en de waarde van de onderdelen in de auto. Heb je bijvoorbeeld een relatief jonge auto van een A-merk zoals Mercedes, BWM of Audi, dan is de auto mogelijk interessant voor onderdelen. De sloopwaarde van de auto is dan relatief hoor. Op het moment van schrijven is de oud ijzerprijs relatief laag waardoor autosloperijen niet het achterste van hun tong laten zien bij de inkoop van sloopauto’s.

Sloopregeling 2009 / 2010

In mei 2009 tot en met april 2010 was er een sloopregeling waarbij je €750,- tot €1.000 terugkreeg wanneer je een oude auto inruilde voor een jongere en vooral zuinigere auto. In totaal werden er toen 81.000 auto’s ingeruild. Dit was natuurlijk financieel erg interessant, maar helaas was de sloopregeling van korte duur.

Sloopregeling in 2020

Ook in 2020 is het soms mogelijk om voor een sloopregeling in aanmerking te komen. Tegenwoordig wordt dit echter vaak op provincie of gemeente niveau geïnitieerd. Nu steeds meer gemeentes milieuzones introduceren waarbij de oude, vervuilende, diesels niet meer welkom zijn, komen er ook steeds meer sloopregelingen. Steden die hieraan meedoen of mee hebben gedaan zijn bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Sloopauto inkoop van Renault Twingo

Er gaan geluiden op dat er ook in 2020 / 2021 een landelijke sloopregeling zal komen. Om aan het Europese klimaatakkoord te kunnen voldoen zal Nederland de uitstoot van stikstof moeten reduceren. Omdat oude auto’s verhoudingsgewijs veel uitstoten, is het aannemelijk dat er ook een sloopregeling zal komen waarbij met als doel om het Nederlandse autopark te verjongen.

Sloopauto aanbieden bij autosloperij

Wat wij doen, is jouw sloopauto aanbieden bij autosloperij. Wanneer je een bod aanvraagt om je autowrak te verkopen, bieden wij deze aan bij de autosloperijen in ons netwerk. Het hoogste bod ontvang je van ons per e-mail. De sloopauto ophalen is standaard. Je ontvangt direct het geld van ons. Contant / cash of per bank. Waarom zou je de sloopauto auto aanbieden bij een sloperij terwijl het gemakkelijk en snel kan via Ikwiljouwautokopen.nl. Wij kopen alle sloopauto’s.

Ingekocht via Ikwiljouwautokopen.nlWat is mijn sloopauto waard?

Om er snel achter te komen wat de sloopwaarde nog is kan je jouw sloopauto aanbieden op Ikwiljouwautokopen.nl. Je vult het kenteken van jouw auto in, en de basisgegevens van de auto komen automatisch op het computerscherm te staan. Je vult de extra gegevens aan zodat wij een duidelijk beeld van de auto krijgen.

Ford Ka verkopen als sloopautoOmdat één foto meer zegt dan 1000 woorden raden wij wel aan om foto’s van de sloopauto te uploaden tijdens de aanmelding. Vermeld in de omschrijving ook duidelijk de omvang van de schade als deze bekend is. Na vier korte stappen te hebben doorlopen is je sloop auto aangemeld en gaan onze taxateurs aan de slag om de maximale waarde van de auto te bepalen. In het geval van een sloopauto kan het zijn dat de taxateur nog vragen heeft omtrent de schade voor zowel de optische als technische staat. Binnen 48 uur ontvang je op de mail het bod op jouw sloopauto. Voor deze prijs kan je dan jouw sloopauto verkopen.

Werkwijze sloopauto verkopen

Nadat je akkoord bent gegaan met het bod, wordt er contact met je opgenomen om de aflevering te plannen. In bijna alle gevallen is het zo dat de sloopauto niet meer kan en/of mag rijden en deze per transport afgevoerd moet worden. Ook voor het verkopen van een auto met WOK melding ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dan ook het transport van deze auto zodat je hier niet zelf allerlei zaken voor hoeft te regelen. Wij betalen ter plaatse (bank/contant) het bedrag wat is overeengekomen. Ook wordt de vrijwaring direct gemaakt en per mail gestuurd zodat je direct de verzekering kan opzeggen. We wegenbelasting wordt ook direct stopgezet als de vrijwaring van jouw sloopauto door ons is gemaakt.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Duizenden tevreden klanten gingen u voor