Auto Particulier verkopen? Vraag ook een gratis en vrijblijvend bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.1
  • Auto verkopen? Particulier of aan een autobedrijf?
  • Auto ophaalservice in heel Nederland
Vraag een gratis bod aan
Vul het taxatieformulier in voor een gratis en vrijblijvend bod.
Ontvang de beste prijs
Ontvang binnen 48 uur een gegarandeerd bod.
Accepteren of afwijzen
Bij akkoord wordt je auto opgehaald, betaald en gevrijwaard.

Auto verkopen particulier

Ben je van plan om jouw auto te verkopen en wil je dit het liefste particulier regelen omdat je geen zin hebt om de auto af te leveren bij een dealer 200km verderop, dan doe je er verstandig aan om Ikwiljouwautokopen.nl te overwegen. Wij kopen auto’s van particulieren en halen deze veelal kosteloos bij hun thuis op. Als je jouw auto particulier verkoopt via Ikwiljouwautokopen.nl heb je dus het gemak van service aan huis, maar niet de ongemakken zoals bijvoorbeeld rare figuren aan je duur of grote afstanden rijden naar een dealer.

Ford Focus Particulier verkocjtIs particulier verkopen de beste optie?

Je wilt jouw auto verkopen, particulier of aan een bedrijf, maar weet nog niet wat voor jou de beste optie is. Wanneer je denkt ‘ik wil snel van die auto af’ dan kan je de auto beter niet zelf verkopen. Wanneer je online een advertentie plaatst kan het vaak weken duren voordat je een goed bod hebt, daarnaast ketst de koop ook vaak af op locatie. Daarnaast moet je tegenwoordig bij veel websites betalen voor het plaatsen van een advertentie. In dat opzicht is je auto verkopen particulier niet altijd ideaal. Een voordeel van de auto op deze manier verkopen is dat je het hele proces zelf in de hand het en wanneer je goed kan onderhandelen en geduld hebt, wellicht net iets meer voor je auto krijgt.

Oké, ik twijfel, mijn “auto verkopen particulier” zoals ik gewend ben of toch via een bedrijf

Onze voordelen ten opzichte van particuliere autoverkoop

Één van de grootste voordelen van Ikwiljouwautokopen.nl ten opzichten van particulier auto verkopen is dat je auto snel verkoopt. Bij ons kan je jouw auto al binnen 2 dagen verkopen. Uiteraard tegen een mooie prijs. Daarnaast is het geheel gratis. Je hoeft dus geen advertentiekosten te betalen zoals je op veel traditionele auto verkoop sites hoeft te doen. Ook heb je geen gure types aan de duur of ben je continu alle het bellen voor de beste prijs. Veel voordelen dus ten opzichte van je auto particulier verkopen.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Hoe werkt Ikwiljouwautokopen?

Wanneer je overweegt je auto te verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl, kan je altijd vrijblijvend een bod aanvragen op de auto. Dit doe je door je kenteken in te voeren in het formulier op deze pagina. Vervolgens vertel je ons meer over de auto zoals de kilometerstand en de staat van de auto. Binnen 48 uur zullen wij ons bod uitbrengen. Dit bod is twee dagen geldig. Wanneer je het bod accepteert dan zullen we op zeer korte termijn contact met je opnemen voor de afhandeling van de verkoop. Dit kan bij jouw thuis want wij halen de auto veelal gratis op. Het is ook mogelijk om de auto af te leveren op ons hoofdkantoor in Groningen. Bij de verkoop vrijwaren we de auto en maken we direct het geld over. Het is ook mogelijk om het geld contact te ontvangen.

Je auto particulier verkopen is dus niet meer nodig, wij nemen het werk uit handen en komen de auto dus veelal gratis bij je thuis ophalen.

Onafhankelijke beoordelingen