Meteen je auto verkopen? Vraag een gratis bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Onze inkoopservice: Nu meteen verkopen!
  • Eigen ophaalservice
Hendriks uit Haarlem
Molenaar uit Dronten
Tent uit Emmen
Schreef op 04 januari "Snel geregeld super service... "
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Meteen je auto verkopen?

Wil jij meteen je auto verkopen, dan is onze inkoopservice ideaal! Via het kenteken formulier op deze pagina kan je de auto gemakkelijk aanbieden. Wij zullen vervolgens een bod uitbrengen. Als het bod je aanstaat dan kan je de auto meteen verkopen. Je kunt de auto bij ons op kantoor komen afleveren of kiezen voor de auto ophaalservice. Als je kiest voor de ophaalservice dan komen wij de auto bij je thuis of op het werk ophalen. 

Meteen je Passat verkopen

Ik wil meteen een bod ontvangen

Dat kan! Wanneer je het kenteken invult vragen wij bij het RDW informatie over de auto op zoals het merk, model, de brandstof en carrosserie. Deze informatie wordt automatisch ingevuld. Vervolgens stellen we nog een aantal vragen over de auto zoals de huidige kilometerstand, de staat van het interieur, exterieur en de banden. Heb je foto’s? Dan kan deze gemakkelijk uploaden na de taxatie aanvraag. 

Vergroot de kans op een goed bod

Wij kopen auto’s voor andere autobedrijven. Deze bieden op de auto en bijbehorende specificaties. Onze ervaring leert dat op auto’s met foto’s en een sluitende onderhoudshistorie over het algemeen meer wordt geboden. Helemaal als je de auto meteen wilt verkopen helpt het om een volledig beeld van de auto te schetsen. 

Auto met trekhaak

Een gegarandeerd bod

Wij bieden altijd gegarandeerd. Dit houdt in dat, wanneer de auto overeenkomt met de online taxatie aanvraag, we het bedrag betalen dat we hebben geboden. Het is daarom van belang dat je de online taxatie aanvraag zorgvuldig doet en alle vragen uiteraard eerlijk antwoord. Beschrijf bijvoorbeeld eventuele schades en gebreken. 

Meteen auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl

Wij bestaan sinds 2014 en hebben een bewezen staat van dienst als het gaat om auto inkoop. Online positieve online ervaringen en reviews spreken voor zich. Ook meteen auto verkopen kan bij ons! Geef duidelijk aan bij de auto snel of direct wilt verkopen. Eventueel kunnen we je aan gratis lift aanbieden naar het dichtstbijzijnde station.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor