Mijn auto verkopen? Vul het kenteken in voor een gratis bod:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Mijn auto verkopen
  • Een gegarandeerde prijs
  • Auto ophaalservice in heel Nederland
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Mijn auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl

Vragen die wij bij Ikwiljouwautokopen.nl regelmatig krijgen is “Hoe verkoop ik mijn auto?” of “Wie wil mijn auto kopen?”. Gelukkig is dit tegenwoordig een stuk gemakkelijker dan voorheen. De komst van internet heeft er voor gezorgd dat particulieren hun auto veel sneller en vooral gemakkelijker kunnen verkopen. Op het internet zijn er meerdere websites te vinden die dienen als een online marktplaats, je kunt hier een advertentie van jouw auto toevoegen en er met één muisklik voor zorgen dat heel Nederland op “mijn auto” kan bieden.

Het kan nóg makkelijker

Ondanks het grote bereik van online marktplaats websites, groeit de vraag naar meer gemak en service. Verkoop mijn auto, helemaal gratis en zou je hem ook nog kunnen ophalen? Geen probleem! Ikwiljouwautokopen.nl biedt een nieuwe manier aan om jouw auto te verkopen. Het werkt er simpel, je vraagt een gratis en vrijblijvend bod aan op jouw auto. Als het bod is wat je er van had verwacht, accepteer je het bod en maken we een afspraak voor de afhandeling. Indien gewenst komen wij de auto bij je thuis of op het werk ophalen. De betaling vind ter plekke plaats, per bank of contant, wat jouw voorkeur heeft. Als je dus denkt: ‘ik wil mijn auto kwijt’, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe verkoop ik mijn auto?

kenteken_om_mijn_auto_te_verkopen

Ik verkoop mijn auto, maar wil het graag snel en zonder gedoe. Hoe werkt dat eigenlijk, wie biedt er op mijn auto? Zodra je een bod opvraagt op via Ikwiljouwautokopen.nl gaan onze taxateurs de auto taxeren. Dit gebeurd op afstand op basis van de door jouw ingevoerde informatie over de auto. De kilometerstand, foto’s en eventuele opmerkingen over de staat helpen de taxateurs om de auto goed te taxeren en vergroten de kans op een goed bod.

Wij kopen jouw auto zelf. Er zijn dus geen onbekende tussenpersonen (lees: dealers of handelaren) waar je jouw auto moet afleveren. Afleveren kan wel, maar dan bij ons eigen kantoor te Groningen.

positieve_ervaringen

Ervaringen

Een positieve klantervaring staat bij ons centraal! Als een klant beslist “ik wil mijn auto verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl”, dan zullen we er van het eerste klantcontact tot de overdracht van de auto alles aan doen voor een uitstekende klantervaring. Dit kunnen we, omdat wij de auto’s zelf kopen en er geen (voor jou onbekende) dealers of tussenhandelaren betrokken zijn, het gehele proces is in eigen handen. Bekijk de ervaringen van onze klanten bij “onze klanten” en hopelijk helpen wij jouw binnenkort bij de verkoop van jouw auto.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor