Hoeveel is mijn auto waard

De vraag “hoeveel is mijn auto waard” krijgen wij dagelijks. Het antwoord hierop is echter niet zo gemakkelijk als veel auto inkoop sites doen geloven. Omdat elke auto uniek is door bijvoorbeeld extra opties, schades of extreem goed onderhoud, is het praktisch onmogelijk om de waarde van een auto te bepalen zonder deze door een kenner te laten taxeren. Wil je niet teleurgesteld worden door een véél lagere taxatie op locatie en ben je benieuwd naar de echte waarde van jouw auto? Vraag dan vandaag nog een gratis bod aan op jouw auto en kom er achter hoeveel je auto nog echt waard is.

Hoe werkt het?

Als je jouw auto via het kentekenformulier (op deze pagina) aanmeld, dan ontvang je binnen 48 uur een bod. Dit bod komt van één van onze auto taxateurs en is gebaseerd op jouw verhaal. Geen standaard waarde van een kant-en-klare lijst dus, maar een echte taxatie! Om jouw een goed bod te kunnen doen is het erg belangrijk dat je het formulier volledig invult. Dit begint bij de algemene informatie zoals het merk, model en de uitvoering. Wanneer je jouw kenteken paraat hebt en deze invoert zal deze algemene informatie automatisch bij het RDW worden opgevraagd. Vervolgens zijn we benieuwd naar de staat van de auto. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen het interieur, de banden, de buitenkant en de motorische staat. Ook vragen we foto’s toe te voegen. Vooral bij schades is het belangrijk om deze goed op de foto te zetten zodat de taxateur dit kan meenemen bij het beantwoorden van jouw vraag “hoeveel is mijn auto nog waard”. Tot slot vragen we om alle opties die van toepassing zijn aan te vinken en jouw contactgegevens achter te laten.

Hoeveel is je auto waard?

Binnen 48 uur hoor je via de e-mail van ons hoeveel je auto nog echt waard is. Het ingevulde formulier komt namelijk bij één van onze taxateurs binnen en deze heeft 48 uur de tijd om de auto te taxeren. Zodra hij dit heeft gedaan ontvang je het bod. Wanneer je het bod bekijkt krijg je eindelijk het echte antwoord op de vraag die je stelde, namelijk “hoeveel is mijn auto waard”.

Je hebt drie dagen de tijd om een beslissing te nemen. Het bod is vrijblijvend en gratis. Je kunt het dan ook kosteloos afwijzen. Toch zien we vaak dat klanten ons bod accepteren omdat het hoger is dan elders (na een echte taxatie) is. In dat geval nemen we persoonlijk contact met je op voor de afhandeling van de verkoop.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Afhandeling van de verkoop

Wanneer je ons bod hebt geaccepteerd, maken we een afspraak voor de verkoop. Wij komen de auto veelal gratis bij jouw thuis ophalen, maar het is ook mogelijk om de auto bij ons hoofdkantoor in Groningen af te leveren. De ‘ophaalservice’ kunnen wij bieden omdat we een gecertificeerd RDW partner zijn en de auto dan ook op locatie kunnen vrijwaren zodat direct de verzekering opgezegd kan worden. Ook de betaling vind direct plaats. Dit kan contant of per bank. Het verkopen van een auto was nog nooit zo gemakkelijk, jij het geld, wij de auto!

Onafhankelijke beoordelingen