Gratis auto taxatie?

Ben jij van plan om jouw auto te verkopen of ben je gewoon benieuwd wat jouw auto nog waard is? Op Ikwiljouwautokopen.nl kan je gratis en vrijblijvend een bod aanvragen op jouw auto. Als het bod is wat je er van had verwacht, kan je het accepteren en kopen wij jouw auto. Je hebt dus geen vage figuren aan je deur of te maken met onbekende tussenpersonen (dealers of handelaren). Wij de auto helemaal zelf.

een gratis taxatie van elke auto

Onze auto taxatie

Het begint met het aanvragen van een bod op jouw auto. Dit is gemakkelijk en vrijblijvend. Vul jouw kenteken in op het formulier op deze pagina en vul de automatisch bij het RDW opgevraagd informatie aan met wat de auto uniek maakt. Hierbij moet je denken aan extra opties of eventuele schades. We vragen je ook om foto’s te uploaden van de auto. Deze foto’s vergroten de kans op een goed bod bij de gratis auto taxatie. Tot slot vragen we je om jouw e-mailadres in te vullen zodat we je kunnen bereiken met het bod.

Taxatie auto gratis en snel

sleutel van auto na taxatie

Het bod op jouw auto ontvang je binnen 48 uur. Via Ikwiljouwautokopen.nl heb je dus binnen twee dagen een gratis auto taxatie. Dit is een echte auto taxatie, uitgevoerd door onze auto taxateurs. Vergelijkbare auto verkoop sites doen een geautomatiseerde ‘taxatie’. Op basis van standaard lijsten krijg je hier een waarde indicatie. In de praktijk zal echter blijken dat de waarde sterk afwijkt. Dit komt omdat extra opties, een uitstekende staat of eventuele schades een grote invloed hebben op de daadwerkelijke dagwaarde van de auto.

Meer informatie over onze dienstverlening:

Auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl

Als je tevreden bent over het ontvangen bod, dan kan je het bod accepteren. We nemen dan op korte termijn contact met je op voor de afhandeling van de verkoop. De verkoop kan plaatsvinden bij jouw thuis (wij halen de auto veelal gratis op) of bij ons op kantoor in Groningen. Tijdens de afspraak kijkt de taxateur de auto na. Hij controleer dan of deze overeenkomt met het online taxatie formulier wat je hebt ingevuld. Wanneer alles klopt maken we het geld over of betalen we direct contant. Ook wordt de auto ter plekke gevrijwaard. Dit geeft u de mogelijkheid om de verzekering op te zeggen.

Onafhankelijke beoordelingen