Dagwaarde auto berekenen

Klanten vragen ons regelmatig kunnen jullie de dagwaarde berekenen van mijn auto? Helaas stellen we ze dan teleur want het ‘berekenen’ van een dagwaarde is simpelweg niet mogelijk. Elke auto is uniek! Van extra opties tot eventuele schades, van extreem goed onderhoud tot een ‘rokersauto’. Als je echt wilt weten wat de dagwaarde van een auto is, dan zal je (online) taxatie van de auto moeten laten uitvoeren. Je krijgt dan de echte waarde op basis van de huidige staat van de auto.

dagwaarde berekenen

Waarom kan ik het elders wel berekenen?

De dienst dagwaarde auto berekenen wordt inderdaad door veel autobedrijven aangeboden. Op basis van het kenteken van de auto en mogelijk ook de kilometerstand wordt dan simpelweg op een lijst gekeken welke waarde er nog voor de auto staat. Hoe de auto in de praktijk in de markt ligt, wordt hier echter niet direct in doorgevoerd. Laats staan die paar kleine krasjes of de trekhaak die je er onder hebt laten zetten. Het is simpelweg niet mogelijk om de echte waarde te berekenen en wij adviseren je dan ook kritisch naar de informatie uit een dergelijke ‘berekening’ te kijken.

De echte waarde van jouw auto

autosleutel

Om de echte dagwaarde van je auto te kunnen bepalen, is het belangrijk dat er een deskundige naar kijkt. Op Ikwiljouwautokopen.nl kan je een gratis online taxatie aanvragen. Onze taxateurs gaan, op basis van alle specificaties van de auto, aan de slag om de echte waarde te bepalen. We zullen ook in contract treden met meerdere dealers en handelaren om goed in kaart te brengen hoe de auto in de markt ligt. Je ontvang deze waarde in de vorm van een bod op jouw auto. Als je tevreden bent met het bod, kan je het accepteren en nemen wij contact met je op voor de afhankelijk van de verkoop.

“Waarde auto berekenen is simpelweg niet mogelijk, laat het door een ervaren taxateur doen”

Auto verkopen aan Ikwiljouwautokopen.nl

Kom er achter dat de dagwaarde auto berekenen in de praktijk niet werkt en je over het algemeen bij ons aan het eind van de rit meer krijgt voor jouw auto. Veel Nederlanders kiezen er daarom voor om hun auto te verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl. Dit is geheel kosteloos! Van de taxatie (het bod) tot de vrijwaring op locatie. We zullen je geen kosten in rekening brengen. Ook niet wanneer we de auto veelal gratis komen ophalen. Dit is namelijk een service die we bij de koop van veel auto’s aanbieden. Je kan dus gewoon thuis blijven om jouw auto te verkopen. Gemakkelijker kan haast niet. Jij het geld, wij de auto.

Onafhankelijke beoordelingen