Contactgegevens

U kunt ons bereiken op:

Ikwiljouwautokopen.nl
Mercuriusweg 2
9482 WL Tynaarlo

Openingstijden

Maandag 10.00 - 17.00
Dinsdag 10.00 - 17.00
Woensdag 10.00 - 17.00
Donderdag 10.00 - 17.00
Vrijdag 10.00 - 17.00
Zaterdag * 10.00 - 17.00

* Op zaterdag zijn wij alleen geopend voor de overdracht en transport van auto's.

Wij werken alleen op afspraak, bel van tevoren om er zeker van te zijn dat wij aanwezig zijn.

Over ons

Veel negatieve berichtgeving rondom auto inkoop heeft ons in 2014 doen besluiten om Ikwiljouwautokopen.nl op te starten. Eerlijke in- en verkoop van auto’s, zonder onverwachte tussenpersonen of handelaren. Wanneer je jouw auto verkoopt aan Ikwiljouwautokopen.nl weet je namelijk van tevoren precies met met wie je zaken doet, met ons!

Wij geloven er in dat het tijd is voor een nieuwe wind in de autowereld. Geen onrealistische lokkertjes, maar een gegarandeerd bod op basis van een online taxatie. Door transparante communicatie voorafgaand aan de verkoop zorgen we ervoor dat niemand voor verrassingen komt te staan op het moment van de verkoop.

Afhankelijk van de staat van de auto kunnen we deze veelal kosteloos thuis of op het werk komen ophalen. De betaling en vrijwaring vinden direct plaats waardoor er voor onze klanten geen tijd verloren gaat aan reistijd.

Tevreden klanten

Natuurlijk zijn de mooie woorden hierboven door ons zelf geschreven, bekijk daarom onze daden op de pagina met onafhankelijke beoordelingen van mensen die je voor zijn gegaan.

Onafhankelijke beoordelingen