Camper verkopen? Vraag een vrijblijvend bod aan:

 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Wij kopen ook campers!
  • Een gegarandeerde prijs
  • Eigen ophaalservice
Visser uit Mijdrecht
Pijnenburg uit Den Dungen
Wij verzamelen reviews op externe sites, lees hier meer.

Mijn camper verkopen

Ook wanneer je een camper wilt verkopen, ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Uiteraard is dit geheel gratis. Je vraagt online, via het kenteken formulier op deze pagina, een bod aan. Wij treden vervolgens op als bemiddelaar en gaan op zoek naar een afnemer voor jouw camper. Wij kopen de camper direct van de particulier waardoor je niet hoeft te onderhandelen. 

Wanneer je dus van plan bent om je camper te verkopen ben je  bij ons aan het juiste adres. Via het kentekenformulier op deze pagina kan je gemakkelijk een bod aanvragen op je camper. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Het bod ontvangt je binnen 48 uur.

Mijn camper verkopen

Je hebt de knoop doorgehakt en gaat je camper verkopen, maar hoe ga je te werk? Wil hem zelf verkopen, direct aan een particulier, dan kan je de camper aanbieden op online occasions portals zoals Marktplaats of Autoscout. 

Camper verkopen interieur

Particulier verkopen

Als je verstand hebt van de campermarkt en goed kan onderhandelen, zal je via deze weg waarschijnlijk het hoogste bedrag ontvangen. Een ander voordeel is dat je ook geïnteresseerden uit andere landen dan Nederland kan bereiken. Nadelen van deze manier van verkopen kunnen zijn dat het niet gratis is en dat je veel handelaren over de vloer krijgt die de camper voor een prikkie willen overnemen.

Gratis en online je camper verkopen

Je kunt ook online je camper verkopen via een autoinkoop site zoals Ikwiljouwautokopen.nl. Wanneer je bij ons een bod aanvraagt op jouw camper, zullen wij ons netwerk raadplegen voor met geschikte kopers. Wij bieden dus indirect bemiddeling bij het verkopen van je camper. Wanneer je er echter voor kiest om de camper via ons te kopen, kopen wij deze echter zelf. Na de koop verkopen wij de camper door aan de partner met het hoogste bod. 

Waarom Ikwiljouwautokopen.nl?

Uiteraard begint het met ons bod. Staat ons bod je aan, dan kan je deze accepteren. Maar mogelijk is er ook een concurrent met een redelijk bod. In dat geval dat je moeten overwegen welke factoren voor jou het belangrijkste zijn. Wij focussen ons op klanttevredenheid en een eerlijke bedrijfsvoering. Voorafgaand aan de verkoop zullen we de camper en bijbehorende taxatie aanvraag telefonisch doornemen. Hiermee voorkomen we de kans op verrassingen bij de verkoop. 

Online taxatie

Wanneer u uw kenteken invoert wordt gevraagd om informatie over uw camper. Denk hierbij aan de kilometerstand, opties en staat van het interieur en exterieur. Op basis van deze informatie zullen wij een gegarandeerd bod uitbrengen. Het bod is 3 dagen geldig en gegarandeerd. Dit onderscheid ons van andere spelers in de markt welke veelal een indicatie afgeven.

Ophaalservice

Wij halen niet alleen auto’s op maar ook campers. Wanneer u dus graag wilt dat uw camper aan huis wordt opgehaald, is dat geen probleem. U kunt gebruik maken van onze ophaalservice in heel Nederland. Als de camper overeenkomt met het online ingevulde taxatieformulier maken wij het afgesproken bedrag naar u over en sturen we u de vrijwaring van uw camper. De transporteur wacht tot de vrijwaring door u is ontvangen.

Klanttevredenheid

Door voorafgaand aan de verkoop foto’s uit te wisselen en eventuele onduidelijkheden te bespreken streven wij naar een situatie waarbij de daadwerkelijke verkoop van uw camper niets meer is dan een formaliteit. Klanten waarderen deze aanpak en beoordelen onze service daarom zeer positief. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens onze reviews op externe websites zoals Trustpilot en Facebook.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor