Auto gratis verkopen? Vraag een vrijblijvend bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Een gegarandeerde prijs
  • Eigen ophaalservice
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Gratis auto verkopen

Wil je gratis en op een snelle manier je auto verkopen? Dat kan op vele manieren maar de snelste en meest betrouwbare optie is om je auto aan te melden op Ikwiljouwautokopen.nl. Er zijn vele auto verkoop sites maar Ikwiljouwautokopen.nl is de enige met de allerhoogste klanttevredenheid, maar liefst een 9+ score op de onafhankelijke beoordelingswebsite Trustpilot.com.

Hoe werkt het?

Volkswagen UpWanneer je het kenteken van je auto invoert op onze website wordt je auto aangemeld op onze interne veiling. Omschrijf je auto goed mogelijk en voeg een aantal foto’s toe zodat onze taxateurs een goed en realistisch beeld hebben van de staat van je auto. Zodra je deze taxatieprocedure hebt afgerond ontvang je binnen 48 uur een gegarandeerd bod.

“Binnen een paar dagen was de verkoop van mijn auto een feit.”

Dit bod kun je uiteraard afwijzen of accepteren. In het geval dat je ons bod accepteert nemen wij op korte termijn contact met je op om een afspraak voor de overdracht in te plannen. Tijdens de overdracht voeren wij een eindinspectie uit of de daadwerkelijke staat van de auto overeenkomt met het door jou ingevulde taxatieformulier. Hierna wordt de auto ter plekke gevrijwaard en het geld overgemaakt op je bankrekening of desgewenst contant voldaan.

Audi gratis verkopen via Ikwiljouwautokopen.nlGratis via internet verkopen

Je auto gratis online verkopen via internet is zolang niet meer zo vanzelfsprekend als dit tot voor kort nog was. Adverteren op een online marktplaats is natuurlijk erg populair. Maar wanneer je een advertentie plaatst op dit soort sites kost dit al snel € 25,–. De vraag is dan ook nog wanneer je auto wordt verkocht, tegen welke prijs en aan wie. Het kan kort maar ook lang duren, voor de gewenste vraagprijs of ver daaronder en je krijgt onbekende mensen over de vloer. En wat doe je wanneer je de auto hebt op een marktplaats hebt verkocht aan een andere particulier en deze komt na een week bij je terug met een mankement? Hier lees je meer over de voor- en nadelen van particulier je auto verkopen.

Voordelen ten opzichte van andere auto verkoop sites

Er zijn natuurlijk ook meerdere auto verkoop sites naast Ikwiljouwautokopen.nl. Waarom kiezen voor ons? Wanneer je een auto verkoopt via Ikwiljouwautokopen.nl weet je met wie je zaken doet, is betrouwbaar, je krijgt direct je geld en de vrijwaring. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van onze populaire ophaalservice.

BMW via Ikwiljouwautokopen.nlHoge klanttevredenheid

We begrijpen heel goed dat het spannend is om je auto te verkopen, laat staan dit online te doen. Het gaat om veel geld, en met wie je zaken doet wil je natuurlijk wel kunnen vertrouwen. Onze manier om dit aan je te kunnen tonen zijn onze onafhankelijke beoordelingen via Trustpilot.com. Hier doen een greep uit onze klanten een woordje over hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren. We zijn er erg trots op het feit dat we inmiddels qua klantwaardering de beste zijn in Nederland.

Onafhankelijke beoordelingen