Auto verkoop sites

Er zijn meerdere auto verkoop sites die je kunt gebruiken om van jouw auto af te komen. Daarnaast kun je hem inruilen bij een autogarage. Toch kiezen veel mensen er voor om de auto op een traditionele auto verkoop site zetten zoals via online marktplaats sites of een auto site waar je een bod op je auto kunt laten doen. Op Ikwiljouwautokopen.nl kan je jouw auto op deze manier verkopen. Je ontvangt gemakkelijk en snel (binnen 48 uur) een bod op je auto en wanneer je het bod accepteert komen we de auto veelal gratis bij je thuis ophalen. We betalen je direct, per bank of we geven contant geld voor je auto.

Fiat Punto Ingekocht via Ikwiljouwautokopen.nl

Een bod opvragen

Een relatief nieuwe en erg populaire manier om jouw auto te verkopen is om een bod op te vragen. Dit is ook hoe Ikwiljouwautokopen.nl werkt! Bij ons kan jij jouw auto direct verkopen. Dit doe je door de gegevens van je auto in te voeren en je krijgt binnen 48 uur een geheel vrijblijvend bod. Wanneer je het bod accepteert wordt de auto zelfs (indien gewenst) bij je thuis opgehaald. Naast Ikwiljouwautokopen.nl kan je ook een bod op je auto opvragen bij andere websites. Er zitten echter grote verschillen tussen ons en andere bedrijven. Misschien wel het grootste verschil is dat je bij Ikwiljouwautokopen.nl je auto direct aan ons verkoopt. Je hebt dus niet te maken met tussenpersonen zoals garages of autohandelaren, hieronder treft je een overzicht van al onze voordelen.

Het is ook mogelijk om jouw auto vandaag te verkopen. Geef in dat geval bij de opmerkingen in het online auto taxatie formulier aan dat je nog vandaag een bod wenst te ontvangen op jouw auto.

Inruilen bij de autogarage

Je auto inruilen is natuurlijk ook een optie. Als je een andere auto gaat kopen bij een autogarage dan is de onderhandelingspositie echter beter als je geen inruilauto hebt. De gemiddelde kortingen die worden gegeven als je geen inruilauto hebt is tussen de 8- en 12%. Lees meer over het auto verkopen aan een garage of dealer. Wij adviseren daarom altijd om ook online een bod aan te vragen zodat je een beter beeld hebt van de waarde van jouw auto. Ook op Ikwiljouwautokopen.nl kan je gemakkelijk online jouw auto verkopen. Benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Vraag dan een gratis bod aan.

Traditionele auto verkoop sites

Skoda SuperBHet nadeel van deze auto verkoop sites is dat je van tevoren niet weet hoe lang het duurt voor je de auto hebt verkocht. Tot het moment dat je de auto hebt verkocht heb je nog wel de kosten van o.a. de verzekering, wegenbelasting en eventuele onderhoud/reparatiekosten. Wat ook vaak als vervelend wordt ervaren is dat er meerdere onbekende personen bij je aan de deur komen. Daarnaast moet je steeds vaker betalen om met jouw auto te kunnen adverteren. Bij ons kan je gratis jouw auto verkopen, van het eerste bod tot de uiteindelijke overschrijving op locatie.

Snel verkopen

Via Ikwiljouwautokopen.nl kan je jouw auto dus snel verkopen. Wij doen binnen 48 uur een bod en het is vervolgens aan jou of het het accepteert of afwijst. Als je het bod accepteert kan je jouw auto nog dezelfde dag verkopen. Je kunt hem afleveren bij ons hoofdkantoor in Groningen of wij komen de auto bij je thuis ophalen. Een auto zo snel verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Meer informatie over je auto verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl:

Onafhankelijke beoordelingen