Auto inruilen of verkopen

Ben je van plan je auto in te ruilen? Overweeg dan om je auto te los te verkopen. Hieronder lees je waarom het los verkopen van je auto vaak voordeliger is dan het inruilen van je auto.

Hoe werkt het inruilen?

auto-inruilen-of-verkopen

Hoe kan het eigenlijk dat je inruilwaarde flink kan afwijken dan wanneer je jouw auto los verkoopt? Wanneer je bij een dealer of garage een nieuwe of andere auto wilt kopen dan wordt er een inruilprijs (inruilwaarde) aan je voorgelegd. Een inruilprijs zegt lang niet alles over de daadwerkelijke waarde van je auto, autoverkopers baseren de inruilprijs altijd op een taxatiewaarde van de auto. Dat wil zeggen dat ze de marge (winst) van de te verkopen auto bij de taxatiewaarde van jouw auto opzetten en daarmee komt je inruilprijs tot stand. Wanneer je geen inruil auto hebt krijg je in bijna alle gevallen een fixe korting op de auto die de verkopende partij te koop heeft staan, meestal rond de 8 a 10% en regelmatig zelfs richting de 12%.

auto-sparen

Overweeg je auto los te verkopen

Op Ikwiljouwautokopen.nl kan je geheel gratis en vrijblijvend een bod aanvragen op jouw auto. Wees dus slim en sla je slag! Voer het kenteken van je auto in, omschrijf deze zo zorgvuldig mogelijk en voeg eventueel foto’s toe en ontvang binnen 48 uur een gegarandeerd bod. Onze specialisten zullen er alles aan doen om een zo gunstig mogelijk bod uit te brengen. Daarmee krijg je én een gunstig bod op je huidige auto en vervolgens kun je een aantrekkelijke korting bedingen op je nieuw aan te schaffen auto. Op die manier bespaar je geld en het is voor beide partijen makkelijk en gunstig zaken doen aangezien er voor de verkopende partij geen auto hoeft worden ingeruild.

Duizenden tevreden klanten gingen u voor