Auto verkopen in Amsterdam? Vraag een gratis bod aan:

Of kies handmatig het merk en model.
 
  • Een gratis en vrijblijvend bod
  • Klantwaardering: 9.4
  • Een gegarandeerde prijs
  • Eigen ophaalservice
Duizenden tevreden klanten gingen u voor

Auto inkoop Amsterdam

Amsterdam, de mooiste stad van Nederland. Van ons aller Ajax tot historische bezienswaardigheden als het Anne Frank Museum museum of het rijksmuseum. Amsterdam heeft het allemaal. Naast alle schoonheid van de stad, gaan de ‘alledaagse’ zaken natuurlijk gewoon door. Een auto verkopen bijvoorbeeld, wordt door veel mensen als een lastige opgave gezien. Begrijpelijk, want vroeger was het een grote uitdaging om je auto voor een mooie prijs en vooral vertrouwd te verkopen.

Ajax_amsterdamVeilig & vertrouwd verkopen

Gelukkig is het verkopen van je auto tegenwoordig stukken gemakkelijker. Je auto verkopen in Amsterdam doe je dan ook via Ikwiljouwautokopen.nl. Wij kopen auto’s door heel Nederland en komen de auto veelal bij u thuis ophalen. Het verkopen van auto’s in Amsterdam was nog niet eerder zo gemakkelijk.

Je auto laten opkopen in Amsterdam

Auto inkoop Amsterdam via Ikwiljouwautokopen.nl werkt als volgt. Als eerste vraag je een gratis bod aan op jouw auto, dit doe je door je kenteken in te voeren op deze pagina. Vervolgens vragen we je om extra informatie te geven over de auto. Als alles is ingevuld wordt de informatie doorgezonden naar één van onze taxateurs. Deze zal binnen 48 uur een bod uitbrengen op de auto. Dit bod is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Een gegarandeerd bod

Auto verkopen aan Amsterdamse grachtenWanneer je er voor kies om jouw auto door ons te laten opkopen, is het bod gegarandeerd. Het is dus belangrijk dat wij goed weten wat de staat van de auto is. Alleen dan kunnen we een realistisch bod uitbrengen. Geeft u bijvoorbeeld aan dat de auto niet rijdt, dan is het waardevol om toe te lichten wat de reden hiervan is. Het volledig doorgeven van alle informatie over de auto zorgt er voor dat er bij de overdracht geen verrassingen zijn en wij de afgesproken prijs kunnen bieden.

Woon je ergens anders? Geen probleem, je kunt gebruik maken van onze auto verkoop service in heel Nederland:

Oude auto verkopen in Amsterdam

Kies je er voor om jouw oude auto in Amsterdam te verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl, dan kan je het bod accepteren. Wij nemen in dat geval contact met je op om een afspraak in te plannen voor de overdracht. De overdracht kan bij ons op kantoor, maar we kunnen de auto ook bij je thuis in Amsterdam en omstreken komen ophalen. Steeds meer klanten maken gebruik van deze service. Omdat wij RDW gecertificeerd zijn, kunnen we ook bij je thuis de auto direct vrijwaren en het vrijwaringswijs met je delen. De betaling vindt ook ter plekke plaats. Contant of per bank.

Onafhankelijke beoordelingen